Páros Játszma

10 990 Ft

Ismerkedj okosan! – párismereti vetélkedő

2in1 játék: lehet kétszemélyes társasjáték, de játszhatják párok is 4-től 8 főig. A lényeg, hogy kiderüljön, mennyire ismeritek a másikat!

Ha baráti társaságban vagy party játékként játsszátok, a párok versengenek egymással. Vigyázz, lehet hogy kiderül, hogy a barátnőd jobban ismer, mint a párod!

Ha kettesben játsszátok, beveheted az első randin kínos kérdések helyett, vagy később is, amikor el akarod mélyíteni a kapcsolatodat.

Cikkszám: BG0010 Kategória

Párismereti vetélkedő, egy vagy több pár számára

2 személyes társasjáték

A játéktábla egyik oldala páros játékra alkalmas. Ha ezt a verziót választjátok, az felér egy párterápiával. A pszichológiai kérdések megválaszolásával jobban megismeritek egymást, és mélyreható beszélgetések alakulhatnak ki. Ha izgulós vagy az első randin, mert nem jut eszedbe semmilyen értelmes játék, segíteni fog. De jól jön akkor is, ha a kapcsolatotok megrekedt egy szinten, és nehezen tudtok tovább lépni.

Party játék

A játéktábla másik oldala egy igazi parti játék. Itt párok versengenek egymással. Humoros és pikáns kérdések során derül ki, mennyire ismeritek a másikat. Amelyik pár több jó választ gyűjt össze, az lesz a buli Álompárja.

Ötletes nászajándék

A Páros Játszma társas ötletes nászajándék is lehet kollégának, távolabbi rokonnak. Gondolj arra, mennyivel jobban hozzájárul egy mélyreható beszélgetés a jó házassághoz, mint egy újabb lábas vagy némi pénz.

Elmúltál 18 éves?