Hátsó Gondolatok

10 990 Ft

Rossz az, aki rosszra gondol – A sikamlós találós kérdések játéka

Gyönyörű a magyar nyelv – annyi kétértelműség van benne! Ne félj, nem nyelvműveléssel foglalkozzunk. Sokkal inkább azzal, hogy minél többször ugrassuk be a másikat. Kétértelmű mondatok, félrevezető történetek, bűnös gondolatok. Miközben piszkosabbnál piszkosabb megfejtések kerülnek elő – kinek milyen a fantáziája – valójában a megfejtések nagyon is hétköznapiak. Homlokracsapós felismerések és kirobbanó röhögés vár rátok.

Cikkszám: BG0012 Kategória

Vicces találós kérdések felnőtteknek

Rossz az, aki rosszra gondol – ismered a mondást? Persze a játék adja alád a lovat: kétértelmű, sikamlós feladványokkal gerjeszti a hangulatot. De valójában a megoldás sokszor teljesen hétköznapi: egy tárgy, egy gyümölcs vagy egy ártatlan fogalom. Mitől mégis olyan szórakoztató? Pont attól, amit a történetek mögé gondolsz.

Lánybúcsú játék

Ideális játék lánybúcsúra: a kétértelmű történeket és pikáns találós kérdések felvillanyozzák a társaságot. Mivel a “disznóságok” csak annyira erősek, amennyire piszkos a fantáziátok, ezért hölgy társaságban is vállalható játék. Garantáltan beindítja a leánybúcsú hangulatát, ezért játszatjátok indulás előtt otthon, vagy akár egy szórakozóhelyen is. Ha véletlenül egy-két fiú is a társasághoz csapódik, a játék még izgalmasabbá válik.

Elmúltál 18 éves?