Hancúr Párbaj felnőtt társasjáték pároknak

Csak Te és Ő…valamint a Hancúr Párbaj pikáns felnőtt társasjáték pároknak…végre egy olyan társas, amiben nem az számít, hogy ki nevet a végén, hiszen mire a játék végére értek, mindkettőtöknek garantált az élvezet!

Pikáns felnőtt társasjáték pároknak

Akár egy igazi, érzéki együttlét során, itt is fontos a kellő előjáték. Engedjétek, hogy a három, egyre forróbb zónán átjutva Ti is fokozatosan hevüljetek fel! Ebben segítségetekre lesznek a kártyák, amelyek mindegyike egy izgalmas, mégis szórakoztató feladatot rejt. Ezeket teljesítve garantáltak a buja vágyak, de csak óvatosan! Minden feladat csak addig tart, ameddig a homokórában pergő homokszemek engedik. Képes vagy a kellő önmegtartóztatásra akkor is, ha egyre forróbb a levegő és egyre kevesebb a ruha rajtatok? Helyezzétek magatokat kényelembe és vágjatok bele!  

Játéktáblát és bábukat elő, kézbe a kockával és dobjatok, hiszen az igazán nagy dobás a végén vár rátok!

Játékosok száma: 2 fő (egy férfi és egy nő)
A játékmezőkön haladva egyre forróbb és izgalmasabb feladatokat kell teljesítenie a játékos párnak, hogy minél nagyobb örömöt és élvezetet szerezzenek egymásnak és maguknak.

Ajánljuk friss pároknak, hogy egymást könnyebben felfedezhessék, és már összeszokott pároknak is, hogy feldobják a mindennapjaikat

Kövess minket Facebookon is, ide kattintva eléred a Hancúr Párbaj profilját.

A játék könnyebb, bemelegítő feladatokkal kezdődik, később egyre érzékibb és felvillanyozóbb részek következnek, melyek együttlétben teljesednek ki. Minden egymást kényeztető feladatot addig csinálhattok, míg a homokóra le nem pereg. Bizony, ha lepergett, be kell fejezni, akárhol is tartottatok, de türelem, újra lehet dobni és más hasonlóan kellemes feladatot húzni. A szabályokat követve garantált az egyre fokozódó vágy, de vigyázat, a beteljesülést a játék végéig egyik fél sem érheti el. Aki mégis idő előtt érne a csúcsra, annak partnere összes huncut kívánságát teljesítenie kell.

A Hancúr Párbaj felnőtt társasjáték során 3 zónán kell átjutnotok.

Csábítás Zóna

A játék első harmadában még maradjon rajtatok a ruha, kezdjetek egymásra hangolódni! Induljatok el a mezőkön bábuitokkal, teljesítsétek a feladatokat, ismerkedjetek, ne kapkodjátok el az előjátékot!

Csábítás zóna - Hancúr Párbaj
Ajánlott játékkörnyezet - Hancúr Párbaj

Vágy Zóna

Vetkőztessétek egymást fehérneműre! Maradjon a textil, ezzel is fokozzátok az izgalmakat! Feszítsétek tovább egymás idegeit a végletekig, de ne tovább, a csúcsra egyikőtök se jusson el!

Vágy zóna - Hancúr Párbaj
Hancúr Párbaj - Erotikus társasjáték pároknak

Hancúr Zóna

Itt már igazán átadhatjátok magatokat egymásnak és az élvezeteknek, mégis mindig időben fogjátok vissza magatokat! Ne feledkezzetek meg a homokóráról, továbbra is dobjatok és kizárólag a kártyáknak megfelelően haladjatok a cél felé! Éppen ez adja meg az együttlét különlegességét, hogy egyensúlyoznotok kell az élvezet és a tudatosság határán.

Hancúr zóna - Hancúr Párbaj
Ajánlott játékkörnyezet - Hancúr Párbaj

Ajánljuk egy felnőtt párnak:

 • friss pároknak, hogy egymást könnyebben felfedezhessék
 • első, ráérős, egymásra odafigyelő együttlétre
 • nászéjszakára, mézeshetekre
 • mókásnak látszó, de hasznos nászajándéknak
 • egymásra hangolódott párosoknak lila betűs privát ünnepekre
 • hosszabb távollét után egymás újrafelfedezéséhez
 • érzéki kalandok szerelmeseinek
 • kihülő kapcsolatok begyújtásához
 • sok-sok hancúr órára szomjazó házaspároknak

Doboz tartalma:

 • 1 db játéktábla
 • 52 db feladatkártya
 • 1 db homokóra
 • 2 db bábu
 • 1 db dobókocka
 • 1 db játékszabály

(A hangulatfotókon szereplő ruhák és hancúr kellékek nem a társasjáték tartozékai.)

Nézz bele Hancúr Párbaj kártyáinkba!

Elmúltál 18 éves?