Páros Játszma társasjáték felnőtteknek

Páros Játszma felnőtt társasjáték

Párismereti vetélkedő

Évek óta egy párt alkottok kedveseddel. Egymás gondolatait is ismeritek. De ez biztos, hogy így van?! Ez a vidám, ugyanakkor ellentéteket is felszínre hozó párismereti társas segít abban, hogy megtudd; valóban úgy ismered-e a másikat, mint a tenyeredet, vagy csak te gondolod ezt… Legyen szó a másik titkolt vágyairól, álmairól, vagy egy-egy bosszantó rossz tulajdonságáról, itt most kiderül mennyire olvassátok egymás gondolatait. Páros Játszma felnőtt társasjáték egy szórakoztató, vicces társasjáték. 

Több páros játszma esetén, a tábla mezőin lépdelve kérdéseket kaptok és ha kitalálod a párod válaszait, akkor sétagalopp lehet az út a győzelmetekig a többi pár fölött.

Egy páros játszma során lehetőségetek nyílik egy tartalmas, gyakran komoly témákat boncolgató beszélgetéssel jobban megismerni egymást.

Ajánlott játékos szám: 2-4 pár

A Páros Játszma társasjáték olyan komoly és vicces kérdéseket vet fel az együtt élő és szerelmes párok között, amiről azt gondolnák, hogy tudják egymásról. A társasjátékkal kiderül, hogy jól ismeritek-e egymást. Biztos, hogy több esetben felvet konfliktusokat, de ettől lesz igazán érdekes a játék. Előjöhetnek szunnyadó vágyak, álmok, vagy akár bosszantó apróságok is. Ismerkedj okosan! Egy vidám párismereti felnőtt társasjáték. Kövess minket a közösségi médiában is ide kattintva.

Páros Játszma játékszabályok
10 990 Ft

Több páros játszma:

Ez a társasjáték valójában egy párismereti vetélkedő, ahol még az is kiderülhet, hogy a barátok jobban ismerik a párt, mint ők egymást.

A tábla mezőin haladva sok jópofa, provokatív vagy meglepő kérdéssel találkoztok, ha tudjátok előre a párotok válaszát, mert jól ismeritek őt, akkor gyorsan haladhattok a győzelem felé.

Páros Játszma Társasjáték játéktábla
kreatív randi

Egy páros játszma:

Ebben a játékban, amit egy pár játszik, a nő és a férfi versengenek, a kívánságaik teljesítése a tét. A társasjáték célja az, hogy többet megtudj a partneredről, hogy jobban megismerd őt.

Ez egy beszélgetős, komolyabb kérdéseket is tartalmazó játék egy nyugodt kellemes estéhez.

10 990 Ft
Páros Játszma társasjáték - Ismerkedj okosan! - Bohema Games társasjátékok tartalma

Nézz bele Páros Játszma kártyáinkba!