Felnőtt társasjátékok kapcsolat

A Felnőtt Társasjátékok csapata azért jött létre, hogy egyedi fejlesztésű, kifejezetten felnőtteknek szánt társasjátékokat hozzon el a magyar (és nemzetközi) piacra. Minden játékunknál arra törekedtünk, hogy egy ízléses, kellemes dizájnú és rendkívül szórakoztató játékmenetet biztosító társasjátékot tudjunk a felnőtt társasjáték boltok polcaira és a felnőtt társasjáték webáruházak kínálatába felsorakoztatni.

A felnőtt társasjáték bolt címe és elérhetőségei

Név: Bohéma Games Kft.
Cím: 1112 Budapest Kékperje u. 8.
Telefonszám: +36 30 628 1408
E-mail: info@felnotttarsasok.hu

Általános és a termékkel, rendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdéseit a lehető legrövidebb időn belül megválaszoljuk fenti elérhetőségeinken minden hétköznap 9-17 óra között.

Milyen játékokkal találkozhatsz budapesti felnőtt társasjáték boltunkban?

A felnőtt társasjáték boltunkban a saját fejlesztésű társasjátékaink garantálják az önfeledt szórakozást. Amennyiben a legjobb magyar felnőtt társasjátékokat keresed, jó helyen jársz! Minden társasjátékunkat több százszor végig játszottuk, mielőtt az végleges formáját elnyerte – így tényleg tökéletesre tudtuk fejleszteni őket.

Felnőtt társasjátékok a Bohéma Games Kft-től

Kétségkívül az egyik legnépszerűbb felnőtt társasjátékunk a Hancúr Párbaj, amely kifejezetten pároknak lett kifejlesztve, hogy azok (újra)megismerjék egymást nem csak lelkileg, de akár testileg is.

A házibulik koronázatlan királya a Buliszerviz, egy igazi parti-beindító társasjáték. Ha házibulit szervezel, vagy házibuliba készülsz ne hagyd ki az este programjai közül!

A párismereti társasjátékunk, a Páros Játszma egy igazán huncut és vicces játékmenetet ígérő társasjáték, amelyet a barátaid/barátnőid párjaival együtt a legizgalmasabb játszani.

Rossz az, aki rosszra gondol – de nem a Hátsó Gondolatok társasjáték közben. A sikamlós találós kérdések játékában úgy beszéltek “arról”, hogy valójában teljesen ártalmatlan dolgokról van szó.

Kalandos szerepjátékra vágysz, amit a barátaiddal játszanál? A Túlélők Viadala nektek lett kifejlesztve. Játékos formában kell olyan katasztrófahelyzeteket megoldani, ami bármelyikünkkel előfordulhat a mindennapi életben.