Túlélők Viadala társasjáték felnőtteknek

Túlélők Viadala Felnőtt Társasjáték

Ha úgy érzed, hogy készen állsz a világvégére azért, ha pedig még nem, akkor azért érdemes kipróbálnod a Túlélők Viadalát. Ez a kvízjátékba oltott szerepjáték egyszerre szórakoztat, illetve vértez fel valóban hasznos tudással arra az esetre, ha egyszer valóban ránk köszönt a Vég, legyen szó hosszú téli áramszünetről, repülőgép katasztrófáról vagy zombi apokalipszisről.

A játék elején kvízkérdésekkel tesztelheted tudásodat, hogy valóban állnád-e a sarat egy „klasszikus” vészhelyzet során. Érdemes jó válaszokat adni, mert itt szerezhetsz olyan eszközöket, amiket a játék második részében rád váró túlélési szituációkban felhasználhatsz. A játék elején eldönthetitek, hogy milyen fajta katasztrófával akartok szembenézni, de mivel bármikor, bármi rosszul is alakulhat, ezért a szerencsére is szükségetek lesz!

 

A megfelelő karakterek kiválasztása is fontos, hiszen mindegyik választható karakter más-más tulajdonsággal bír, ami kulcsfontosságú lehet egy vészhelyzet esetén.

Kvízjáték szerepjátékkal – Túlélők Viadala felnőtt társasjáték

Ha szereted a kvízjátékokat és a szerepjátékokat, ha kíváncsi vagy mennyire lennél rátermett egy-egy húzós szituációban, akkor ne habozz és vágj bele!

A Túlélők Viadala társasjáték egy izgalmas kvízjáték kalandos szerepjátékkal, melyben a túlélés a tét. Játékos formában, a mindennapi életben is előforduló váratlan szituációk megoldásához ad tudást a játék, amelyekre a hétköznapi emberek nincsenek felkészülve.

A játék során különböző karakterek bőrébe bújva kell a katasztrófahelyzeteket túlélni: egy több napig tartó téli áramszünet esetén, egy repülőgép szerencsétlenség után a dzsungelben vagy éppen egy zombitámadás alkalmával. Nézz szét a Facebook oldlaunkon ide kattintva.

Túlélők Viadala játékszabály
10 990 Ft
10 990 Ft

A karakterek a játék első részében vész- és katasztrófahelyzetekkel kapcsolatos kvízkérdésekkel tesztelik túlélő tudásukat.

Helyes válaszokkal olyan eszközökhöz jutnak, amelyeket felhasználhatnak a túlélési szituáció során a játék második részében. A túlélési szituáció a játék elején kiválasztható, a csapat eldöntheti melyik megmérettetéshez van éppen kedve. Ott ugyanis bekövetkezik a szerencsétlenség, amelynek szakaszai újabb és újabb csapásokat hozhatnak. A felkészült és egyben szerencsés játékosok nagy eséllyel élik túl a helyzetet, mert ahogy a való életben, úgy a Túlélők Viadala társasjátékban sem mindegy, hogy a szerencse ki mellé áll.

A társasjáték elején választhattok a karakterek közül, mert annak is jelentősége van, hogy kire kerül a turista fiú, vagy éppen a városi lány szerepe, mert más-más tulajdonsággal rendelkeznek, melyeknek egy éles szituáció esetén is szerepe lehet.

Túlélők viadala társasjáték - Mit súg az ösztönöd? Kvízjáték kalandos szerepjátékkal. Bohema Games társasjátékok

Ajánljuk 2-6 játékos részére, 14 éven felülieknek, azoknak:

  • akik szeretnének többet megtudni a túlélésről
  • akiket érdekel, hogyan találják fel magukat a való élet váratlan szituációiban
  • akik szeretnek szerepjátékot játszani
  • akik szeretik a kvízjátékokat

(A hangulatfotókon szereplő túlélő felszerelések nem a társasjáték tartozékai.)

Túlélők Viadala - Mit súg az ösztönöd?

Nézz bele Túlélők Viadala kártyáinkba!

Ismeret Kártyák

Felszerelés

Karakterlap