Buliszerviz

9 990 Ft

A partibeindító – Házibulik elengedhetetlen kelléke

Az nyer, aki leghamarabb összegyűjt 21 buli dollárt. Hangulatfokozó és bevállalós feladatok teljesítésével szerezhetsz buli dollárokat. A szórakozás garantált, izomlázatok lesz a nevetéstől. Nevess a többiekkel, vagy nevess magadon! A  lényeg a felhőtlen szórakozás és az igazi party hangulat.

Cikkszám: BG0008 Kategória

Party játék

Akár összeszokott társaságról, akár véletlenül összesodródott részvevőkről van szó, ezzel a játékkal garantált a gyors feloldódás. Nem kell többet kínosan feszengenetek, vagy erősen “alapoznotok” egy jó bulihoz. Ha te vagy a házigazda, vagy a hangulatfelelős, csak kapd elő a Buliszerviz társasjátékot! A szabályok végtelenül egyszerűek, elférnek a doboz tetejének belső oldalára nyomtatva. Egy biztos: itt nem komoly agymunkáról, hanem fergeteges szórakozásról van szó, amit azok is élveznek, akik sosem szoktak társasozni. Mert a lényeg az együtt nevetésen van.

Vicces társasjáték felnőtteknek

A bulibeindító fázisban a Hangulatfokozó kártyákkal kezdjetek! Ezeken egészen ártatlan, de mindenképpen vicces feladatok vannak. Például:

  • Kérj két sört három idegen nyelven!
  • Egyensúlyozz gyufásdobozt az orrodon!
  • Parodizálj valakit a társaságból!

Ha már belemelegedtetek a buliba, vagy eleve jól ismeritek egymást, vegyétek elő a Bevállalós kártyákat is! Ezek már sokkal merészebb feladatokat rejtenek:

  • Imitálj a hónaljaddal fingást!
  • Induljon az öltánc!
  • Fújd ki a tőled jobbra ülő orrát!

Játék felnőtteknek

Ezt a játékot főként házibulikra, névnapra, szülinapra ajánljuk. A legjobb hangulat mindig akkor kerekedik, ha koedukált a társaság. A feladatok között pikánsak is találhatók, és bár kifejezetten nem ivós játék, azért néha egy-egy pohár is előkerülhet közben. Ezért  18 év fölött ajánljuk.

 

Elmúltál 18 éves?