Mitől szexi a nő

Mitől szexi a nő egy férfi szemében?

 

Mitől szexi a nő a férfiak szemében? Minden nő vonzó szeretne lenni az erősebb nem szemében, de a szexiség vajon csak a külsőségekről szól? Nem igazán.

Még csak nem is az határozza meg, hogy milyen a testalkatunk, hogyan járunk vagy mit viselünk. A férfiakat sokkal inkább vonzza a nők személyisége, az, amit és ahogy mondanak és ahogy viselkednek.

Szóval, milyen tulajdonságoktól lesz egy nő szexi egy férfi számára, amiknek semmi köze a szexhez? Íme 5 dolog, amire talán nem is gondoltál!

Mitől szexi a nő egy férfi szemében?

1 Bizonyosság

A bizonyosság az egyik legvonzóbb tulajdonsága egy nőnek, ami szinte mágnesként vonzza a férfiakat. Egy nő, aki tisztában van az értékeivel, tudja, hogy mit akar, letett már valamit az asztalra, ugyanakkor nem beképzelt, inkább sebezhető, roppant ellenállhatatlan. A nő, aki elfogadja magát, őszinte és ragyog, garantáltan nem marad szingli.

2 Magabiztosság

Ha egy nő magabiztos, de nem beképzelt, az szuper szexi és vonzó egy pasi számára. A magabiztos nő önbizalmat sugároz, ami a férfiak számára megnyugtató, és ilyenkor meg sem fordul a fejükben, hogy másfelé kacsintgassanak. A nő, aki tiszteli magát és követi az álmait, minden férfi vágya.

3 A mosoly

Ha van valami, ami azonnal lelohasztja egy férfi érdeklődését, az a közömbös arc. Kutatások igazolják, hogy akkor termelődik a legtöbb boldogsághormon egy férfiban, amikor meglátnak egy mosolygós, ragyogó szemű nőt. Ez megnyugtatja, és arra ösztönzi őket, hogy a nő kedvébe járjanak, hogy boldoggá tegyék őket, hiszen a mosolygós nő is ezt teszi velük. A mosoly emellett arról is árulkodik, hogy a nő őszintén elégedett magával, és erre nagyon ugranak a férfiak.

4 Humor

Sok nő abba a hitben áltatja magát, hogy csak egy férfi teheti boldoggá. Ez viszont egy óriási tévhit. Nem a férfi fog boldoggá tenni, neked kell magadon dolgozni, hogy önbizalmat és kiegyensúlyozottságot sugározz. Egy férfi a nap végén jól akarja érezni magát. Egy olyan nőhöz akar hazamenni, aki magától ragyog, aki megnevetteti és akivel tud szórakozni. Azt akarja, hogy felpezsdüljön a mosolyodtól, feltöltődjön a beléd vetett hitéből és békében érezze magát a jelenlétedben.
Egy férfi imádja, ha egy nő nevet a viccein és ő maga is nyitott a humorra és egy kis rosszalkodásra.

Nem baj, sőt, előny, ha kapható egy nő a kétértelmű huncutkodásra, a verbális előjátékra.

Most megsúgunk egy tippet, amivel igazán felhúzhatod a párod. A Hátsó Gondolatok felnőtt társasjáték kétértelmű és félrevezető történeteivel piszkosabbnál piszkosabb megfejtések kerülnek napvilágra, és könnyen megeshet, hogy a nevetés mellett nagy durranással is végződhet a játék.

Hátsó Gondolatok Társasjáték Játéktábla

5 Mitől szexi a Nő? Hát persze, hogy a nőiességétől!

A férfiak még férfiasabbnak érzik magukat, ha nőies nővel vannak, és ez már önmagában feldobja őket. A nőiesség a megjelenésről és a hozzáállásról is szól. Nőiesnek lenni annyit jelent, hogy elfogadod a szépségedet, a lágyságodat, a gyengédségedet, a gondoskodásodat, amivel a férfiak általában nem rendelkeznek.

Legyél nő!

Viselj csinos ruhákat és cipőket, sminkelj, legyen mindig rendezett a frizurád és burkolózz ellenállhatatlan illatfelhőbe. Ha egy nő élvezi, hogy jól néz ki, azt egy férfi is nagyra értékeli.

Nézz bele a Hátsó Gondolatok társasjáték kártyáiba és vessétek bele magatokat a szórakoztató évődésbe!

 

Kapcsolódó cikkek