Csábítás szavakkal

Csábítás szavakkal: így szédítsd el a férfiakat

Szeretnéd tudni, hogyan működik a csábítás szavakkal? Úgy, hogy egy ujjal sem érsz hozzá a kiszemeltedhez vagy a párodhoz?

A tettek beszédesebbek a szavaknál – mondják, de vajon tényleg igaz ez a mondás? Lehet a szavaknak olyan ereje, hogy a férfit megvadítsák a vágytól?

Szerintünk sok nő fejében ott motoszkál ez a kérdés, és amikor a csábítás művészetéről van szó, úgy tűnik, hogy a szavak nagyon is fontos szerepet játszanak a hódításban. A hangszín, a szavak megválogatása képesek arra, hogy vajként olvadjanak el a ’nyílt tűzben’.

Ha tehát azt szeretnéd, hogy a kiszemelted a megszállottaddá váljon egy érintésed nélkül használd az alábbi női praktikákat!

Csábítás szavakkal: így szédítsd el a férfiakat

1 Éreztesd, hogy tiszteled és felnézel rá

Ez az egyik legbiztosabb módja a csábításnak, hiszen melyik férfi ne szeretné a világ legfontosabb emberének érezni magát? Ha valami olyat mondasz, amitől különlegesnek érezheti magát, értékelni fogja, és nagy eséllyel ugyan ilyen tisztelettel fog veled ő is beszélni. Hangsúlyozd, milyen tulajdonságai tetszenek benne és minden alkalommal mondj valami kedveset a személyiségéről vagy a külsejéről, amikor találkoztok. Rövid időn belül pozitív érzéseket fog hozzád társítani, és ez jó.

2 Beszélj vele édes hangon

Amikor beszélsz vele, ügyelj arra, hogy a hangod lágy és gyengéd legyen. Ettől különlegesnek és szeretettnek fogja érezni magát. A nyugodt és gyengéd beszéd a megbízhatóságot szimbolizálja. Ha pedig egy férfi megbízik benned, akkor jó úton haladsz, hogy közelebb kerülj hozzá.
Nem kell hízelegni, és az sem számít, mit mondasz, az viszont igen, hogy milyen hangtónussal beszélsz.

3 Bátran kacérkodj és évődj

Ha el akarsz bűvölni egy férfit, mindenképpen kacérkodj vele. De óvatosan, lágyan és finoman évődj. A kacér nyelvezettel könnyen el lehet egy férfit csábítani úgy, hogy közben nem gyakorolsz rá túl nagy nyomást (vagy magadra). Ha mégsem viszonozná az érdeklődést, visszaléphetsz, és úgy folytathatod vele a beszélgetést, hogy egyikőtök se érezze magát kínosan.

4 Ne szakítsd félbe, amikor beszél

Ne akarj soha túlbeszélni egy férfit. Ha állandóan belevágsz a mondanivalójába, úgy érezheti, hogy nem figyelsz vagy nem érdekel, amit mond. Amikor az álom pasi sztoriban van, figyelj, nézz a szemébe, mutass érdeklődést és mosolyogj!

5 Fogalmazz konkrétan

A titokzatosság izgalmas és elengedhetetlen a vonzalom kialakulásához. De nem mindig célravezető a férfiaknál.
A legtöbb esetben célravezetőbb, ha konkrétan fogalmazol az érzéseiddel és a vágyaiddal kapcsolatosan. Ha szeretnél valamit, mondd meg konkrétan. A férfiak nem értenek a célozgatásokból, vagy rosszabb esetben félreértik. Viszont nagyra értékelik az őszinteséget és az érthető kommunikációt. Semmi sem frusztrálja őket jobban, mint amikor ki kellene találniuk, hogy mit is akar a nő. Ha csak célozgatsz és rejtélyes maradsz, nem fogja érezni azt, hogy megtegye azt a bizonyos lépést, mert összezavarod.

6 Csábítás szavakkal: a humor mindent visz

Mi értelme flörtölni, ha nincs benne szórakozás? Lányok, a jó humorérzék mindig szerepelni fog a férfiak ’ideális nő listáján’. Még ha nem is tartod magad humorosnak, értékeld a férfi humorát! Vedd a lapot és vidáman reagálj, ha a pasi meg akar nevettetni. A férfiak ugyanis olyan nőre vágynak, aki mellett vidámak és felszabadultak lehetnek.

Hátsó Gondolatok társasjáték - Rossz az, aki rosszra gondol - Bohema Games társasjátékok

7 Hátsó gondolatok

A kétértelmű megjegyzésekkel utalhatsz arra, hogy nyitott vagy közelebbről is megismerni a férfit. Ezt a játékot akkor is érdemes folytatni, amikor már biztosak vagytok egymásban. Egy meghitt estén vegyétek elő a Hátsó Gondolatok felnőtt társasjátékot és merüljetek el a sikamlós kérdések világában! Egy férfi érdeklődését a párkapcsolaton belül is fenn lehet tartani szavakkal és mi más lehetne jobb erre, mint egy olyan szórakoztató játék, amiben a kétértelmű mondatok vagy a félrevezető történetek ’bűnös’ gondolatokat ébresztenek bennetek?

Nézz bele a Hátsó gondolatok társasjátékba és szerezd be, hogy mindig kéznél legyen, ha hangulatba szeretnéd hozni a párodat!

Kapcsolódó cikkek