évődés

3 ok, amiért az évődés vonzóvá tesz egy nőt

Egyes nők kétségbe vonják az évődés erejét, mert általában nem viccelődnek sokat a mindennapi életben. Sokan attól is tartanak, hogy ettől „férfiasabbak” lesznek.

Na de mi is az évődés, és miért imádják a férfiak?

Az évődés szót ritkán használjuk, de ha azt mondjuk, hogy játékos kötekedés, flörtölős poénkodás, tréfálkozás, akkor már mindenki érti, miért szeretik a férfiak ezt a tulajdonságot egy nőben. A tréfálkozás az emberi interakciók természetes folyamata, különösen a szerelem, a romantika és a randevúzások világában. Segít sokkal mélyebb kapcsolatba kerülni a férfiakkal, mert ne feledjük: a férfiak nem nők.

Ahhoz, hogy a férfiak megnyíljanak és kapcsolódni tudjanak, nem lehet ugyanazokat a vicceket elsütni, mint a barátnőinkkel.

Íme tehát három ok, amiért a flörtölős évődés vonzóvá tesz egy nőt.

1 Az évődés az érzelmi vonzalom előfeltétele a férfiaknál

Mit is jelent ez? Azt, hogy ahhoz, hogy érzelmi vonzalom jöjjön létre egy nő és az általa választott férfi között, feltétlenül szükség van a játékos tréfálkozásra, az évődésre, ami fellobbantja a szikrát.

Más szóval, a 10/10-es jó megjelenés, a karcsú derék és a divatos ruhák nem segítenek abban, hogy érzelmi vonzerőt érj el egy férfinál. Kivéve, ha van érzéked a játékos tréfálkozáshoz, és tudod, hogyan viccelj egy pasival.

Ne feledd! A fizikai vonzalom teljesen más, mint az érzelmi. És ilyen tekintetben minden nőnek tudnia kellene, hogy melyik fontosabb.

2 A poénkodás a férfiak természetes kommunikációja

Ha légy lennél a falon, és hallhatnád, hogyan kommunikálnak a férfiak egymással, garantáltan lemennél hídba. A kommunikáció úgy néz ki közöttük, mint az egymásnak tett kis beszólások és kis metaforikus szurkálódások állandó folyama, de amelyek egyike sem hordoz tényleges negatív szándékot.

Ez a legtöbb nő számára döbbenetes és visszataszító, de a férfiaknak ez teljesen normális. Valójában a tréfálkozás erősíti a baráti és a társas kötelékeket a férfiak számára. Furán hangozhat, de a férfiak a viccelődéssel is kimutatják a törődésüket. Ha tehát nyitott lennél a poénkodásra, különösen a flörtölős évődésre, akkor ösztönösen és első látására közelebb akarna kerülni hozzád a kiszemelt férfi (vagy a már meglévő).

Ha lehet egy jó tanácsunk, ne tartsd gyerekesnek a viccelődést. Az évődés valójában igen is hasznos, különösen azért, mert a férfiakból ez szenvedélyt és vonzalmat ébreszt akár a randizáskor, akár egy már meglévő tartós kapcsolatban.

 

Hátsó Gondolatok társasjáték - Rossz az, aki rosszra gondol - Bohema Games társasjátékok

3 A viccelődés segít kiszűrni a rossz típusú férfiakat

A legtöbb nő egyik legfájdalmasabb élménye, hogy úgy érzik, életük nagy részét a nem megfelelő ember mellett élték le. És bár az időt nem lehet visszaforgatni, ez a szívfájdalom elkerülhető lenne, ha a nők ismernék a rossz típusú férfiak kigyomlálásának a technikáját. A rózsaszín ködben nem mindig vesszük észre a vörös zászlókat, és ezen a ponton válik felbecsülhetetlen értékűvé a viccelődés.

Az évődés gyakorlatilag egy ’valóság ellenőrzés’, amikor feltehetjük magunknak a kérdést.

  • Az a férfi valóban figyelmes velem?
  • Rám van hangolódva, vagy csak a vad vágyai vezérlik?

 

A tréfálkozás és a játékos kötekedés felfedi a férfiak valódi arcát. És mint ilyen, a poénkodás az asztalra teszi az igazságot. Az igazság ismerete pedig lehetővé teszi, hogy idejekorán kigyomláld a hozzád nem illő embereket. Vagy épp ellenkezőleg, megtaláld azt, aki kellő humorérzékkel megáldva is úriember marad a társaságodban.

 

Ha gyorsan fel szeretnéd fedni a rossz minőségű, toxikus vagy manipulatív pasikat randevúzáskor, vesd be a Hátsó Gondolatok felnőtt társasjátékot és figyeld a jeleket.

 

Ez a játék kreatív és a spontaneitás koncepciójára épül. Nézz bele a játékmenetbe!

 

 

Kapcsolódó cikkek