Vicces játékok a barátokkal

Vicces játékok a barátokkal az unalmas otthoni estékre

Néha minden rossz. Mostanában pedig bőven kijutott nekünk ebből. Több, mint egy éve ülünk bezárva az otthonainkba és a gondolatainkba, és lassan már nem tudjuk, mivel dobjuk fel a hangulatunkat. Kiolvastuk az összes könyvünket, a könyökünkön jön ki a közösségi média, és a TV-ben is mindig csak ugyan azt ismételgetik.
 
Történjen már valami jó, valami, ami feldob!!!
 
Ismerős érzés ugye? A jó hír az, hogy az unalom csak egy lelkiállapot, ami megfelelő tevékenységekkel könnyen elűzhető. Most, hogy a kijárási tilalmat 10 órára módosították, porondra kerülhetnek a vicces játékok a barátokkal az unalmas esték megszínesítésére.
 
Oké! De mégis mit csináljunk?
 
Biztosan te is voltál már olyan helyzetben, amikor barátaiddal kitaláltátok, hogy jó lenne valamit csinálni, aztán jöttek az ehhez hasonló reakciók.
„Oké, van kedvem, de nekem semmi ötletem sincs.” vagy „Rendben, mire gondoltál?” Azaz TE mire gondoltál.
 
Ha szeretnél társasági életet élni, és már miért is ne szeretnél, hiszen a barátság boldogsággal tölt el, akkor izzasztó lehet egyedül kitalálni és megszervezni a közös otthoni programot.
 
Ha te is abban a cipőben jársz, hogy elűznéd az unalmat vicces játékokkal a barátokkal, akkor ezek az ötletek még jól jöhetnek számodra.
 

Vicces játékok a barátokkal

Jelmezes buli

Az egyik legszórakoztatóbb dolog otthon a barátokkal a jelmezes, zenés-táncos buli. Válassz ki egy témát a 20-as évek gengszterkorszakától kezdve a Marvel szuperhősökig bármit, és csapjatok a lecsóba! Az ilyen összejöveteleknek az szokott a hátulütője lenni, hogy egyesek nem veszik elég komolyan a beöltözést, míg mások nagyon is. Hogy ezt elkerüld, kínálj fel egy csábító nyereményt, hogy mindenki elég motiváltnak érezze magát az előkészületekhez. Gondoskodj továbbá italról, rágcsálni valóról, na és persze az elmaradhatatlan zenéről.

 
Főzőműsor, pont, mint a TV-ben

Lássuk be, az étel minden emberi tevékenység központi szereplője. Imádunk enni, habzsolni, nem véletlenül ontják felénk évek óta a gasztro realitykat a médiából. Izgalmas, fordulatokban és meghökkentő produktumokban gazdag program lehet egy otthoni „Mesterszakács” vagy „Konyhafőnök” műsor megszervezése. Igaz, ami igaz, egy ilyen program kitalálása és lebonyolítása izzasztó feladat, hiszen rengeteg kreativitást, bevásárlást stb. igényel. De minden pillanatát megéri, még akkor is, ha az elkészült ételek egy része ehetetlen lesz.

 
Kincsvadászat

Akkor vagyunk igazán boldogok, ha a gyermeki énünket felnőtt korunkban is képesek vagyunk életben tartani. Ki ne emlékezne a régi kincskeresősdire, amikor izgatottan igyekeztünk elsőként megtalálni az elrejtett titkos kincset. Ezt az élményt felnőttként is átélheted a barátaiddal, ha nem kanapé huszár típusok, és szeretik az aktív kikapcsolódást.
Készítsd elő a nyomokat (legyenek nehezek, vagy röhejesek) és rejtsd el őket a ház körül. Minden nyom egy másikhoz vezessen. Aki pedig elsőként találja meg a kincset, kapjon jutalmat. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni. Elég egy doboz bonbon, egy üveg bor vagy egy nagy tálca sütemény, amit utána együtt befalhattok.

 
Társasjáték

Hátsó Gondolatok társasjáték - Rossz az, aki rosszra gondol. A sikamlós találós kérdések játéka. Bohema Games társasjátékok
Hátsó Gondolatok társasjáték

Ha semmi kedved a komoly előkészületekhez, de olyan baráti bulit szeretnél tartani, amit még évek múlva is megemlegettek, akkor szerezd be a Hátsó gondolatok társasjátékot! Mielőtt azonban összeverbuválnád a társaságot, jelezd, hogy sikamlós játékra készüljenek és kössék fel a gatyájukat, mert könnyen zavarba jöhet bárki, akinek piszkos a fantáziája. A Hátsó gondolatokban csupa olyan kérdést rejtettünk el, amik sikamlós témákat feszegetnek, de a valódi megfejtésük teljesen hétköznapi. Ennél a játéknál tipikusan igaz a mondás: „Rossz, aki rosszra gondol.”
 
Sikerült felkelteni az érdeklődésed? Nézz bele a Hátsó gondolatok társasjátékba, és ha szerinted is nagy sikert fog aratni a baráti körödben, szerezd be gyorsan te is!

 

Kapcsolódó cikkek