Buliszerviz társasjáték

Szilveszteri vicces játékok házibuliba

A 2020-as év szilvesztere szinte biztos, hogy más lesz, mint amit eddig ismertünk. Szinte biztos, hogy a legtöbben otthon maradnak vagy kisebb házibulikat szerveznek majd. Ha szeretnéd, hogy ne a tévét bambuljátok egész este, és ne laposodjon el a buli már 11-re, akkor van pár jó ötletünk. Megmutatjuk, milyen szilveszteri vicces játékokkal dobhatod fel a bulihangulatot.

A társasjáték mindig jó megoldás, hiszen megmozgatja a társaságot, felpörgeti a hangulatot és közös tevékenységbe vonja a jelenlévőket. Ha már végigjátszottátok az összes hagyományos társast, idén Szilveszter éjjelére szerezzetek be valami igazán újszerűt!

Buliszerviz, az igazi szilveszteri vicces játék

Dobjatok, lépjetek a söröskupakokkal, húzzatok vicces, vagy pikáns kártyákat, és hajtsátok végre a feladatokat, hogy összegyűljön a győzelemhez szükséges 21 Buli Dollár! Akinek sikerült, annak a többiek elszavalják a társasjáték győzelmi versét.

De a győzelem nem lesz könnyű!

– Tudsz legalább 3 idegen nyelven sört kérni?
– Gyufásdobozt egyensúlyozni az orrodon?
– Mi megy jobb, a hét vezér, vagy a hét törpe?
– Tudsz itallal a szádban énekelni?

Hidd el, ezek a feladatok viccesebbek, mint ahogy elsőre gondolod. Nem is olyan egyszerű ezeket megcsinálni, miközben a többiek pukkadoznak a röhögéstől.

 

A szilveszteri buli nem csak az ivásról szól!

Ha fogalmad sincs, hogyan lehetne alkohol nélkül felpörgetni egy bulit, kapd elő a Buliszerviz Hangulatfokozó kártyáit! Ez a társasjáték segíteni fog neked abban, hogy beindítsd a partit, teremtsd meg a hajnalig tartó mulatozást, essen szét a ház!

A Hangulatfokozó kártyákon olyan feladatok találtok, mint a táncelőadás választott stílusban vagy pingponglabdás egyensúlyozás. Semmi komoly, de mire lepontozzátok egymást, már garantáltan senki sem tud komolyan ücsörögni a sarkokban.

Bevállalósok vagytok?

Ha már mindenki parodizált vagy SMS-ezett az anyósával, ideje lehet a kissé pikánsabb vagy nehezebben teljesíthető feladatoknak is! Kéz nélkül inni talán még nem annyira nagy kihívás, de másnak orrot fújni már lehet, hogy nem mindenkinek sikerül.

A lényeg, hogy ne vegyétek túl komolyan magatokat, de azért teljesítsétek a feladatokat.

Ha igazán rutinos bulifeladat végrehajtók vagytok, akkor természetesen saját nehezítéseket is betehettek a játékba, a bekötött szem vagy a lekapcsolt villany mindig össze tudja zavarni a játékosokat. A játékhoz adott kellékek, mint a 4 db lufi, 1 db gyufásdoboz, 1 db ping-pong labda, madzag mellett bevethettek saját találmányokat is, mint a pezsgősdugó vagy akár a fogkrém.

A Buliszervizben 84 feladatot találtok, amivel jó pár bulin keresztül garantál a hangulat fokozódása. Abban is biztosak vagyunk, hogy lesznek abszolút kedvenc feladatok, amelyek legendája túl fog nőni a szilveszteri bulikon és hangulata egész évben elkísér majd!

Kapcsolódó cikkek