Hátsó Gondolatok társasjáték - Rossz az, aki rosszra gondol. A sikamlós találós kérdések játéka. Bohema Games társasjátékok

Lánybúcsúra vicces játék

Ha már kötelező elem lett a leánybúcsúkon a vicces feladatok teljesítése, mi lenne, ha valami igazán izgalmasat vetnétek be legközelebb?

Az ötödik leánybúcsún már lehet, hogy unalmas ugyanazokat a köröket futni. Egy idő után minden játék elcsépelt lesz és a társaság valami újra vágyik, de mégis annyira nehéz kitalálni új játékokat.

A Felnőtt Társasok kínálatából szemezgetve erre a problémára is tudunk megoldást adni. A Hátsó Gondolatok társasjátékot akár többször is elővehetitek, biztosan nem lesz unalmas, sőt garantáljuk a hatalmas röhögéseket az este folyamán.

A Hátsó Gondolatok lényege, hogy olyan találós kérdéseket tartalmaz a játék, amelyek feladványa izgalmas és sikamlós témát ígér, megoldása azonban teljesen hétköznapi. Amikor kiderül, hogy a válasz a szappan vagy a görögdinnye volt, már sok csiklandós megoldás elhangozhat a hangulat függvényében.

Hátsó gondolatok
Hátsó Gondolatok társasjáték

Rossz, aki rosszra gondol

Eleve egy leánybúcsú hangulata kedvez a sikamlós játékoknak, de sokan esetleg nem szeretik, ha túlzottan nyílt, vulgáris a mennyasszonynak adok feladatok többsége. Ha azt szeretnénk, hogy jól érezze magát a leendő ara és a vendégsereg is, nem biztos, hogy a chippendale fiúk a legjobb megoldás. Mindig figyelembe kell venni a társaság és főleg a főszereplő igényeit, hangulatát és merészségét is.

A Hátsó Gondolatokat úgy fejlesztettük, hogy vicces, mégis könnyeden szórakoztató játék legyen. Egy leánybúcsú forgatagában a legtöbbünk agya azonnal a pikánsabb megoldások felé mozdul, pont ezért lesz rendkívül vicces, amikor kiderül, hogy a megoldás egy teljesen hétköznapi tárgy.

Az igazán jó játék nem lehet sértő

Egy-egy durvább leánybúcsús feladat, nem biztos, hogy túl jó emlékeket fog hagyni a leendő mennyasszonyban. Sőt, még az is előfordulhat, hogy a barátságokat is megmérgezi hosszú távon, ha túlzottan elfajul a „játék”.

Ha a Hátsó Gondolatok mellett teszitek le a voksotokat ezt elkerülhetitek. A kétértelműségben rejlő játékosság rengeteg teret ad a viccelődésre, de elkerülhető vele, hogy megsértődjenek a játékosok. Legkésőbb a válaszok kiderülésekor mindig feloldódik a feszültség, és inkább azon lehet nevetni, hogy mennyire egyértelmű volt a teljesen hétköznapi válasz, ami eszünkbe se jutott.

Azoknak is ajánljuk, akik nehezen oldódnak

Sokan vannak, akik inkább elutasítják a leánybúcsú gondolatát, mert a filmekben és a közösségi médiában is egy elvadult buliként ábrázolják. Mi úgy gondoljuk, hogy lehet úgy is szórakozni, hogy mindenki jól érezze magát, feszélyezettség nélkül.

Vannak, akik számára sokkal nehézkesebb a gátlások oldása, van akiket kifejezetten zavar, ha sikamlós témákról kell beszélni. Nekik például tökéletes megoldás lehet a Hátsó Gondolatok játék, hiszen pont ők azok, akik könnyebben és gyorsabban fogják kitalálni a hétköznapi – és a játék szempontjából jó – megoldásokat. Ezzel pedig sikert arathatnak a társaságban és sokkal gyorsabban feloldódhatnak. 

 

Egy jó és vicces leánybúcsú játék nem mindig jelenti azt, hogy teljesen be kell vadulni. Ha a társaság és a mennyasszony is szívesebben tornáztatja az agyát, feltétlenül próbáljátok ki a Hátsó Gondolatokat! Még az is lehet, hogy új tradíciót írtok vele és ez után kötelező elem lesz a társaságotokban a leánybúcsúkon?

Kapcsolódó cikkek