Hancúr párbaj társasjáték

Társasjátékok pároknak

Játszani mindig jó, párkapcsolatban pedig egyenesen kötelezővé tennénk. Egy jó játék önismeretet és a párod megismerését nyújtja egyben. A társasozás nem csak gyerekkorban, hanem felnőttként is számtalan előnnyel kecsegtet, ezért nem érdemes kifelejteni a szabadidős tevékenységek közül.

Miért érdemes párkapcsolatban is elővenni a társasjátékokat?

 

– A jól felépített játékoknak köszönhetően magadra és a másikra figyelhetsz, a játék végigvezet egy folyamaton, amelyet nem neked kell kitalálnod. Így nincs az a stressz, ami a játék kitalálásával, felépítésével jár.

– Nem a szabályok elfogadtatása, a keretek megalkotása a feladatod, azokat egyszerűen csak mindkettőtöknek el kell fogadnia. Így egyikőtök sem kerül hatalmi helyzetbe, mindketten egyenlőek vagytok a szabályok szerint.

– Olyan kérdésekkel, feladatokkal szembesülhettek, amelyek a hétköznapokon nem kerülnek elő.

– A párodnak teljesen új oldalát is felfedezheted bizonyos szituációkban.

– A játéknak nincs komolyabb tétje, így még inkább önmagatokat adhatjátok, nem kell vérre menő csatákat vívni.

Melyek azok a Felnőtt Társasjátékok, amelyeket kifejezetten pároknak ajánlunk?

1. társasjáték pároknak: Páros játszma – egy párnak

Igazi önismereti vetélkedővel ér fel ebben a játékban a kérdések megválaszolása. Ebben a játékban, amit egy pár játszik, a nő és a férfi versengenek, a kívánságaik teljesítése a tét. A társasjáték célja az, hogy többet megtudj a partneredről, hogy jobban megismerd őt.

Valószínűleg fogalmad sincs, hogyan reagálna a másik, ha valami kalamajkába keveredne, ami rendkívül kínos számára. Itt most lehetőséget kaptok mindketten, hogy jobban belelássatok a másik gondolkodásmódjába, illetve abba, hogy hogyan kezelne bizonyos nem mindennapi szituációkat.

A játék végeztével biztos, hogy úgy fogod érezni: Rengeteg eddig rejtett oldalát is felfedezted a párodnak!

 

2. társasjáték pároknak:  Hancúr Párbaj

Buliszervíz

Akár friss, akár összeszokott páros vagytok, az biztos, hogy jót fog tenni a kapcsolatotoknak, ha felforrósítjátok a hangulatot. A játékmezőkön haladva egyre forróbb és izgalmasabb feladatokat kell teljesítenie a játékos párnak, hogy minél nagyobb örömöt és élvezetet szerezzenek egymásnak és maguknak.

Különösen akkor lesz számodra izgalmas ez a játék, ha úgy érzed, hogy nem ismered a párod legtitkosabb vágyait. Az biztos, hogy mire eljuttok a 3. szinte, azaz a Hancúr zónába, már rengeteg új hancúrozási technikát tanulhatsz és pontosan tudni fogod, mi indítja be a párod.

 

3. társasjáték pároknak:  Túlélők Viadala

Túlélők viadala társasjáték

Természetesen nem csak kifejezetten pároknak kifejlesztett játékkal játszhattok ketten, hiszen akár egy hagyományos társas is alkalmas lehet a másik fél megismerésére. A Túlélők Viadala társasjáték egy izgalmas kvízjáték kalandos szerepjátékkal, melyben a túlélés a tét. Játékos formában, a mindennapi életben is előforduló váratlan szituációk megoldásához ad tudást a játék, amelyekre a hétköznapi emberek nincsenek felkészülve.

A játék során megtudhatod, hogy a párod hogyan reagál a váratlan szituációkra, mit gondol a vészhelyzetek elkerüléséről és milyen megoldásokat részesít előnyben. Bár látszólag nem erre tervezték a játékot, mégis rengeteg elárul az ember személyiségéről, ahogyan végigmegy ezen a pályán.

 

Melyik Felnőtt Társast választod a következő hétvégére? Az ismerkedőst, a hancúrozóst vagy a túlélőst?

Kapcsolódó cikkek