Buliszerviz társasjáték - A partibeindító - Bohema Games társasjátékok

Házibuli játékok

Szüntesd meg az unalmat és emeld a házibulit egy új szintre: játszatok felnőtt társasjátékokat!

 

A Felnőtt Társasok kínálatában több olyan bulis társast is találtok, amelyek kifejezetten erre lettek kifejlesztve.

 

Miért érdemes a Felnőtt társasjátékok közül választani a következő házibulira?

 

– A szabályok egyszerűek: Nem azzal megy el az időtök, hogy a szabályokat olvassátok, nem kell hosszas vitákat folytatni egy-egy szabály értelmezéséről.

– A szabályok könnyen érthetőek: Akkor is mindenki számára világos lesz, hogy mit kell csinálni, ha először csak fél szívvel, vonakodva venne részt a buliban.

– A társasok azonnal kezdhetők: Nem igényelnek hosszas előkészületeket, felkészülést. A dobozokban mindent megtaláltok, ami a felhőtlen szórakozáshoz szükséges.

– Fiúk és lányok vegyesen is játszhatnak, de közben összehozza a társaságot és bemelegít a bulira.

– A házigazdának nem a vendégek szórakoztatására kell koncentrálnia, csak hagynia kell, hogy a játék kibontásával és kibontakozásával emelkedjen a hangulat.

 

Melyik Felnőtt Társasok a legjobbak a házibuli hangulat fokozásához?

 

Buliszerviz

Ezt a játékot a tervezője is arra teremtette, hogy feldobjanak minden házibulit. Nem csak az ivászatról szól, hanem vicces-sírva röhögős feladatokkal szórakoztat.

Van bevállalós része és vannak kevésbé merész kártyák, de a lényeg, hogy oldja a hangulatot és a gátlásokat.

A játék lényege, hogy a kockadobás alapján lépegethettek, majd vicces, pikáns feladatokat teljesítehettek. A cél, hogy valakinek összegyűljön a győzelemhez szükséges 21 Buli Dollár! Akinek sikerült, annak a többiek elszavalják a társasjáték győzelmi versét.

Hátsó Gondolatok

Ha inkább az agyatokat tornáztatnátok, akkor a Hátsó gondolatok felnőtt társasjáték kiváló, könnyed, de pikáns szórakozást tartogat. A gyakran szemérmetlennek hangzó téma oldja a hangulatot és a feszültséget, még izgalmasabbá teszi a játékot az, hogy valójában nem is „arról” beszélünk.

Olyan találós kérdéseket tartalmaz a játék, amelyek feladványa izgalmas és sikamlós témát ígér, megoldása azonban teljesen hétköznapi. Mikor kiderül a megfejtés, pironkodhatunk, mert csupa „rosszra” gondoltunk, miközben teljesen ártatlan dologról van szó, mint pl.: a szappan vagy a görögdinnye.

Van, akinek nagyon gyorsan rááll az agya az egyszerű, hétköznapi megoldások megtalálására, míg lesznek olyanok is, akik egyszerűen nem tudják elhagyni a sikamlós témák területét.

Egy dolgot garantálunk: hatalmas röhögések és nagy pirulások lesznek a játék közben, és olyan megoldások, amiket még évekig emlegetni fogtok!

Páros játszma

Komolyabb, nyugisabb bulihoz vegyétek elő az ön- és párismereti vetélkedőt. A Több Páros Játszma társasjáték valójában egy párismereti vetélkedő, ahol még az is kiderülhet, hogy a barátok jobban ismerik a párt, mint ők egymást.

A tábla mezőin haladva sok jópofa, provokatív vagy meglepő kérdéssel találkoztok, ha tudjátok előre a párotok válaszát, mert jól ismeritek őt, akkor gyorsabban haladhattok a győzelem felé.

 

Garantált, hogy könnyen beindul így a beszélgetés, párbeszéd, hiszen a játékban felvetett kérdések izgalmasak és nem mindennapiak. Egy pillanatig sem kell azzal foglalkoznia így a házigazdának, hogy mindenkit bevonjon a párbeszédbe, játékba.

 

Te melyiket választod a következő házibulira? A bulibeindítót, a pinkást vagy az elgondolkodtatót?

 

Kapcsolódó cikkek