kreatív randi

Feszengés helyett kérdések hogy megismerd a másikat

Megismerni a másikat évekig tartó folyamat… de már az első randin rengeteg dolgot megtudhatsz Róla, ha a megfelelő kérdéseket teszed fel. Nem baj, ha nem tudod, mik a megfelelő kérdések hogy megismerd a másikat! Mutatunk egy olyan játékot, aminek a segítségével lebukás nélkül puskázhatsz.

Mik azok a kérdések, amikkel jobban megismered a másikat?

 

Mi lenne, ha nem azon agyalnál, hogy mit mondj magadról? A feszengős csendek, kínos torokköszörülések helyett adunk a kezedbe egy sorvezetőt. A felnőtteknek szánt társasok rengeteg lehetőséged adnak a másik személyiségének megismerésére.

Ehhez viszont arra van szükség, hogy a megfelelő kérdéseket tedd fel, amelyek láttatják a lényeget, a fontos dolgokat.

Nyissátok ki a Páros Játszmát és menjetek végig a feladatokon – ilyen egyszerű a megoldás. A társasjáték célja az, hogy többet megtudj a partneredről, hogy jobban megismerd őt. Apró feladatok, eldöntendő apróságok rengeteget megmutatnak az ember személyiségéből.

Megtudhatsz olyan apróságokat, hogy az illető pontosan hogyan képzeli el a pihenést, a lustálkodást. Lehet, hogy teljesen ellentétes elképzeléseitek vannak például erről. Ez lehet elrettentő tény is, de az is előfordulhat, hogy képesek lesztek a másikat bevonni a saját kedvteléseitekbe.

A Páros Játszmán végighaladva egyszerűen felmerülnek azok a kérdések, amelyek lehetővé teszik, hogy másfél óra alatt sok fontos dolgot megtudj a veled szemben ülőről.

Te is érdekesebb vagy, ha érdekesen kérdezel!

 

Feltételezzük, hogy te sem arra vagy igazán kíváncsi a másikkal kapcsolatban, hogy mi a kedvenc színe vagy milyen zenéket hallgat a kocsiban. Érdekesebb lehet azt megtudni, hogy egyes helyzetekre hogyan reagál, illetve mit gondol fontos kérdésekről.

Ha olyan kérdéseket teszel fel, amelyek elgondolkodtatásra, őszinteségre késztetik a másikat, akkor ez a tulajdonság hozzád is kapcsolódni fog a szemében. Ha úgy érzed, hogy mégsem lenne számodra kényelmes rögtön a Páros Játszmával indítani az első randin, akkor is érdemes átnézned a kérdéseket, amiket bármikor előkaphatsz.

Ha a másikat izgalmas kérdésekkel szembesíted, amelyeken esetleg még sohasem gondolkodott, akkor jó eséllyel téged is kifejezetten érdekesnek fog tartani. Lehet, hogy te leszel az első, aki megkérdezi tőle, mit tenne, ha elütné a szomszéd macskáját vagy pacalt tesznek elé egy családi vacsorán.

Az ilyen témák bedobásával máris oldódik a hangulat, hiszen az egész beszélgetés hangsúlya eltolódik egy izgalmas, nem szokványos irányba.  

Hulljon le az álarc!

Egy átlagos randi helyzetben ültök és beszélgettek. Vagy épp moziba mentek, és 2 órát nézitek a vetítővásznat. Esetleg egy nagyobb társaság részeként vagytok jelen. Ez esetben is szuper lehetőség lehet számotokra és a többieknek is a Páros Játszma, hiszen akár 3 másik pár is részt vehet az megismerős játékban.

Pillanatok alatt látni fogod, hogyan viselkedik a másik egy adott helyzetben: mennyire könnyű zavarba hozni, mennyire udvarias vagy éppen versengő. A célzott kérdések alkalmat teremtenek arra, hogy akár kínos szituációkról is kiderüljön, hogyan gondolkodik a másik. Vajon beleolvasna-e a leveleidbe? És te beleolvasnál az ő üzeneteibe? Ez a játék alkalmat teremt arra, hogy megtudd mit gondol ő, és hogyan reagálnál te, miközben nem kell ténylegesen átélnetek egy-egy néha kínos szituációt.

Kapcsolódó cikkek