Születésnapi ajándék felnőttnek

Születésnapi ajándék felnőttnek – lenyűgöző, megható, vicces

Mi lehetne a legjobb születésnapi ajándék egy felnőttnek? Ha egy a szívedhez köze álló személy hamarosan a születésnapját ünnepli, te minden bizonnyal különlegessé szeretnéd tenni a napját. A meglepetés lehet egy ajándék vagy akár egy élmény, ami lenyűgöző, megdöbbentő vagy arcátlanul vicces.

Ha te sem szeretnél elcsépelt ajándékokkal előrukkolni, amit nagy eséllyel továbbadnak, íme néhány ötlet, amikkel garantáltan nagy sikert arathatsz.

Születésnapi ajándék felnőttnek

Küldj boldog születésnapot videót

Nagyszerű ötlet egy távol élő szeretett személy számára egy személyre szóló videóüzenetet rögzíteni. Elénekelhetsz egy születésnapi dalt, felvehetsz pár képkockát a kedvenc helyeiteken kis sztorikat megosztva, majd szerkeszd meg a videót, és küldd el az ünnepeltnek. Ha nem is lehettek együtt, egy ilyen kis aprósággal nagy örömet szerezhetsz.

Dekoráld ki az autód, és így érkezz az ünnepelthez

Rendezz egy feledhetetlen születésnapi felvonulást! Akassz az autódra színes léggömböket, helyezz fel rá születésnapi üdvözlet feliratot, vagy fess rá lemosható festékkel jókívánságokat. Mielőtt a szeretted háza elé érsz, küld egy sms-t, hogy feltétlen nézzen ki az ablakon! Üvöltsön az autódból a ’Boldog születésnapot’ dal, hogy mindenki hallja és lássa, mennyire értékes számodra az ünnepelt. Még nagyobb a meglepetés, ha sok jó barát integet ki az ablakból, és a felvonulás után elviszitek a szülinapost egy menő helyre.

Foglalj számára egy masszázs időpontot

A masszázs és a wellness mindig jó választás, különösen olyan személynek, aki a mindennapokban nem tud elég időt szánni a relaxációra. Ajándékba adhatsz egy kupont, de mehettek közösen is, főleg, ha wellness fürdőbe szól a meghívás. Ha csak egy kupont adsz, ügyelj arra, hogy legyen előre kifizetve, így az ünnepeltnek semmi más dolga nem lesz, csal élvezni a kényeztetést.

Süss egy születésnapi tortát

Lehet, hogy nem vagy egy sütimester, és nagy eséllyel nem te nyernéd az ’Ide süss’ című cukrászversenyt, de a szívből sütött tortánál szerintünk nincs megnyerőbb ajándék a világon. Lepd meg az ünnepeltet a kedvenc tortájával! Szánj rá időt, díszítsd, vegyél rá gyertyákat vagy tűzijátékot! A saját készítésű ajándéknak mindig az az üzenete, hogy ’fontos vagy számomra’. Ha az ünnepelt nem rajong az édességekért, egy hús- vagy zöldségtorta sem rossz ötlet.

Legviccesebb születésnapi ajándék felnőttnek – szervezz bulit

Bármennyi gyertya is legyen a születésnapi tortánkon, felnőttként ugyanúgy vágyunk arra, hogy méltóképp megünnepeljenek bennünket a szeretteink. Még azok is imádják a meglepetés bulikat, akik amúgy látszólag teljesen elzárkóznak az ilyen jellegű felhajtásoktól. Ha igazán nagy durranást szeretnél, tegyél úgy, mintha elfeledkeznél a nagy napról. Közben szervezz minden barátot a buli helyszínére, ahová garantáltan betoppan az ünnepelt (logikusan a lakására) és dekoráld ki, pakold meg az asztalokat étellel és itallal. Amikor pedig az ünnepelt mit sem sejtően belép az ajtón, mindenki ugorjon elő és kiáltsa azt, hogy: meglepetés!

Buliszerviz társasjáték - A partibeindító - Bohema Games társasjátékok

 

A buliról ne hiányozzon a születésnapi torta, és a hangulatfokozó ajándékok se! Az egyik legjobb születésnapi ajándék felnőttnek a Buliszerviz társasjáték, amivel garantált a hajnalig tartó nevetés. A vicces és pikáns kártyajáték néha sokkoló lehet, de feledhetetlen nem. És ami még ennél is jobb benne, bármelyik más buli alkalmával elővehetitek és folytathatjátok a felhőtlen szórakozást.

Kíváncsi vagy, milyen kártyák vannak a játék paklijába! Gyere, mutatom. Ha szerinted is óriási móka lenne, szerezd be, és lepd meg vele a barátod, barátnőd, szeretted.

Kapcsolódó cikkek