felnőtt társasjátékok

Párkapcsolati játék: út a mélyebb kapcsolatokhoz

Teljesen mindegy, hogy éppen a randizás elején jártok, hosszú távú kapcsolatban vagytok, vagy esetleg kimondtátok már a boldogító igent, abban mind egyetérthetünk, hogy kapcsolatainkban amennyi boldogság, ugyanannyi kihívás is akad, tartsunk bármelyik mérföldkőnél. Párkapcsolati játékokkal viszont egy kis színt vihetünk a hétköznapokba.

Talán az egyik legfontosabb dolog ezügyben, hogy soha ne dőljünk hátra és álljunk le a másik megismerésével. Mi lehetne ennek a legjobb és legszórakoztatóbb módja, mint egy jó kis társasjáték? A párkapcsolati játékok, mint amilyen a Páros Játszma is, tökéletesen alkalmasak arra, hogy feltérképezzétek a másik gondolatait, miközben együtt szórakoztok.

Miért is érdemes kipróbálni a párkapcsolati játékokat?

Tegyük fel, hogy évek óta együtt vagytok. Úgy érzitek, hogy a másik már nem tud újat mutatni, hiszen minden rezdüléseteket kívülről ismeritek már. Az igazság azonban az, hogy mindig lehet a helyzetet fokozni, és megismerhettek ismét valami olyasmit a másikban, amire eddig nem is gondolkodtatok.

Számos tanulmány kimutatta, hogy a nevetés növeli az emberi kapcsolatok minőségét és szorosságát. Megerősíti az összetartozás érzését, és segíti az embereket abban, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz. Serkenti a boldogsághormonok termelését, melyek csökkentik a stresszt és a feszültséget, amiből valljuk be, manapság mindenkinek jut bőven.

A társasozás közbeni nevetés és a vicces helyzetek, amelyeket teremt, több mint nagy segítség oldani a feszültségeket és még közelebb hozni benneteket egymáshoz.

Melyik játék lenne a legjobb választás?

Így, hogy a társasjáték előnyein túl vagyunk, nem akarunk csak a levegőbe beszélni, szóval mutatunk is egy remek példát, ami tökéletesen alátámasztja az általunk írtakat. A Bohéma Games által megalkotott Páros Játszma egy olyan párismereti vetélkedő, amely vidám, ugyanakkor ellentéteket is felszínre hozó kérdésekkel és szituációkkal segít abban, hogy végre megtudd, valójában mennyire jól ismered a párodat. Tényleg az utolsó gondolatáig mindent tudsz róla, vagy még mindig tud olyat mondani, ami neked is újdonság?

Legyen szó a párod eltitkolt vágyairól, álmairól, kívánságairól vagy esetleg tulajdonságairól, amitől a szőr felállna a hátadon, itt most lehull a lepel, mennyire is vagytok egy hullámhosszon! A Páros Játszma esetében a tábla mezőin lépdelve előre kérdéseket kaptok, és ha a párod válaszait kisujjból kitaládod, akkor egyenes az út a győzelemig.

felnőtt társasjáték

Mire is számíthatsz a játék során?

Ami teljes mértékben garantált, az a jókedv és a rengeteg nevetés. Emellett azonban a játék komolyabb, mélyebb témákat is boncolgat, amellyel inkább együtt tudtok filozofálni és nagy válaszokat adni nagy kérdésekre.

Mélyebben tudjátok megismerni a párotok gondolkodását, világképét, esetleg a jövőre vonatkozó terveit. Ahány ember, annyi gondolkodásmód, így még izgalmasabb lehet nekiülni a párunk és egy jó pohár bor kellemes társaságában, játszani, beszélgetni és csak nevetni.

Végső soron ezek a kifejezetten felnőtteknek szóló társasjátékok, mint amilyen a Páros Játszma is, talán a legjobb eszközei annak, hogy megismerjük azt az embert, akivel megosztani készülünk az életünket. Házastársak között pedig kiderülhet, hogy a társ, akit valaha választottunk, ugyanannyira ismer-e minket, mint mi őt. Vagy mégsem? Elő azzal a borral és kezdődhet a gondolatolvasás!

Kapcsolódó cikkek