felnőtt társasjátékok

Ezért jó ajándék egy szellemes társasjáték

Szellemes társasjátékokat főleg felnőtteknek adhatunk ajándékba, ők fogják értékelni a bennük rejlő humort, kis pikantériát, és persze vannak olyan témák, amelyek nem gyerekek fülének és szemeinek valók.

Végy egy szellemes társasjátékot, és máris megvan az esti hangulat! Így ha szeretnél gondoskodni arról, hogy a barátaid sose unatkozzanak, vegyél nekik egy ilyen kreatív ajándékot! A társasozás nem csak gyerekeknek való, mutatjuk is, miért!

felnőtt társasjátékok

Miért jó ajándék a társasjáték?  

A társasjátékoknak rengeteg előnyük van, nemcsak gyerekek, hanem felnőttek számára is. Íme néhány a legfontosabbak közül:

  • Szórakozás és kikapcsolódás: egy-egy szellemes társasjátékkal való játszás közben lehetőségünk van elfeledkezni a mindennapi gondokról, a közös nevetés és a jó hangulat segít belemerülni a játék izgalmába.
  • Társas kapcsolatok: a társasjátékok (ahogy a nevük is sugallja) kiválóak a társas kapcsolatok építésére és erősítésére. Lehetőséget adnak arra, hogy barátokkal töltsünk időt, családi kötelékeket erősítsünk és akár új embereket ismerjünk meg. A közös játék során pedig javul a kommunikáció, az együttműködés és a problémamegoldó képesség is.
  • Tanulás és fejlődés: számos társasjáték fejleszti a memóriát, a logikát, a stratégiai gondolkodást és a kreativitást is. Ezek nemcsak gyerekeknek hasznosak, de a felnőttek számára is.
  • Egészségmegőrzés: talán nem gondolnánk elsőre, de a társasjátékozásnak egészségügyi előnyei is vannak – csökkenthetik a stresszt, a szorongást, a depresszió egyes tüneteit.

Ha ügyesen keresgélünk, bárki számára találhatunk elfoglaltságot, hiszen a piacon rengeteg szellemes társasjáték kering, csak jól kell választani!

 Szellemes társasjáték – felnőttek számára

Bár a társasjátékokról azt gondoljuk, hogy gyerekeknek szánják, nagyot téved, aki felnőttként úgy gondolja, ő bizony nem fog leülni társasozni! Csak meg kell találni a megfelelőt, és rávenni a barátokat egy közös mókázásra.

Csapatépítőnek sem utolsó, bár ez attól is függ, hogy milyen kapcsolat van a kollégák és köztünk, hiszen ha nem ismerjük egymást eléggé, csak kínos helyzeteket teremthetünk. Így inkább barátok között próbáljuk ki először az ismeretlen termékeket, biztos, ami biztos. De milyet is vegyünk?

Egy olyan szellemes társasjáték, mint a Hátsó Gondolatok, olyan témákat vet fel, amiket szándékosan vagy véletlenül is félre lehet érteni. Az ebből adódó diskurzus így oldott hangulatban fog menni és izgalmas beszélgetések kerekedhetnek ki az egészből, a végén pedig kiderül, hogy a megfejtés egy teljesen hétköznapi dolog – a játékosok “piszkos fantáziája” volt a hibás.

felnőtt társasjátékok
 

Kinek, mikor adhatjuk ajándékba?

Tizennyolcadik születésnapra például nagyon poénos ajándék egy szellemes társasjáték, de ezen életkor fölött szinte bármikor adhatunk ilyet meglepetésként. Évfordulóra, Valentin napra is illik, főleg ha erotikus témája van, így üzenhetünk a párunknak ezzel valamit.

Ha ismerjük a barátainkat, és tudjuk, hogy ők is mindig mindent félreértenek és sok közös poén alapja ez a fajta humor, akkor “csak úgy”, alkalom nélkül is megvásárolhatjuk. Illetve van még egy szituáció, amikor igazán jó ötlet, és ez a nászajándék! Ha szeretnénk kiegészíteni a pénzes borítékot valamilyen személyesebb, viccesebb ötlettel, egy szellemes társasjáték kiváló választás lehet.

Ha kérdésed van, bátran tedd fel azokat nekünk elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek