Nyári házibuli

Nyári házibuli: 5 tipp, hogy feledhetetlen legyen

Ha te egy rutinos nyári házibuli gazda vagy, bizonyára tudod, hogy egy party szervezése többről szól, mint a meghívók kiküldése vagy a megfelelő számú székek beszerzése. Noha egy buli szervezése némi erőfeszítést igényel, feledhetetlen eseményt tarthatsz anélkül is, hogy a szervezés vegye át az életed feletti irányítást.

Ha van egy tuti terved, stresszmentes lehet a buliszerviz. Íme 5 inspiráló tipp a szabadtéri nyári buliszervezéshez!

Nyári házibuli: 5 tipp, hogy feledhetetlen legyen

1 Ne félj meghívni egy ’cirkuszt’

Legyél bátor a vendéglista összeállításával! Nincs annál lehangolóbb, mint amikor szét unja magát a társaság és csak annyira emlékeznek vissza, hogy az órát nézték, mikor lehet már hazaindulni. Ha elég bátor vagy, akkor a vendégkörbe annyi generációt, érdeklődési kört és pénztárcát keversz (ha érted), amennyit csak tudsz. Ha egy másik aspektus is bekerül a képbe, vagy több, az garantált siker a jó hangulathoz. Az izgalmas beszélgetések és a legkülönfélébb emberek előhozzák belőlünk, miért is szeretjük egymást. Hát kell ennél több?

2 Csinálj valami meglepőt

Az emberek gyakran teljesen elmerülnek abban, hogy jól csinálják a dolgokat, miközben megfeledkeznek a buli lényegéről: a szórakozásról. A megszokott buli formulák helyett csinálj valami meglepőt, valami újat, amivel bevonod a vendégeid is a party folyamba. Ha például imádod a sajtokat és az olajbogyót, szerezz be mindegyikből 5-10 félét és készíts belőlük kóstolótálakat. Számozd meg őket, majd a buli alatt hirdess egy szavazást a ’Melyik a legjobb sajt és olajbogyó’ felhívással. Nem csak szórakoztató lesz, de ízletes is.

Játszhattok Igaz – Hamis játékot is. Ebben mindenkinek kell 2 igazságot és 1 hazugságot mondani, majd mindenki szavaz, melyik állítás nem állja meg a valóságot. Csak halkan súgjuk, hogy ez a játék akkor menő, ha mindenki bevállalja a ritkán elmondott igazságait is.

buliszerviz társasjáték

Ha összetettebb játékkal szeretnéd meglepni a barátaid, de nem akarsz a szervezésével hetekig foglalkozni, vedd elő a Buliszerviz felnőtt társasjátékot és csapjatok a lecsóba! Ebben a társasban a lehető legviccesebb feladatokat húzhatják maguknak a vendégek. Órákon át nevethettek magatokon és egymáson.

3 Adj feladatot a vendégeknek

Voltál már olyan nyári házibuliban, ahol mindenki üldögélt a kert egy sarkában és csak olyan döcögősen ment az este? Ha igen, akkor te biztosan nem szeretnél unatkozó és fancsali képeket látni a bulidon. Legyen egy ’vendéglátó csapatod’, akiket előre beszervezel, hogy kivel vagy kikkel foglalkozzon a nyári házibuli alatt. Biztosan vannak olyan barátaid, akik szeretnek italt töltögetni, koktélokat keverni, szendvicseket készíteni vagy jó a beszélőkéjük, és szóval tarthatják azokat, akiken eluralkodna a melankólia. Szóval ne te akarj mindennel és mindenkivel törődni!

4 Legyen jó az esti megvilágítás – a nyári házibuli kötelező kelléke

A világítás kulcsfontosságú ahhoz, hogy mindenki jól nézzen ki és szexi legyen.
Ha kerti partyt szervezel, felejtsd el a felső megvilágítást, ehelyett helyezz ki rengeteg mécsest vagy fáklyát, hogy úgy nézzen ki a buli, mint egy szeánsz!

5 Szóljon a zene

A legtöbb buli azért laposodik el, mert nincs zene. Állíts össze színes és izgalmas zenei válogatásokat, amiket a buli alatt hallgathattok. Legyen pörgős, amire táncolhattok, és andalítókat, ami tökéletes aláfestést ad a beszélgetéseknek. Még jobb hangulatot teremthetsz, ha minden vendéget megkérsz arra, hozza el a saját kedvenc dalait egy pendrive-on, vagy állítsa össze őket a Spotify alkalmazásban, amit bármilyen hangszóróra rá lehet hangolni.

Mindenképp szeretnél hasfogós nevetős játékokat a bulidon! Nézz bele a Buliszerviz felnőtt társas játékmenetébe és ne hezitálj, hogy a következő bulin már ezzel villants nagyot a barátaid előtt!

 

 

Kapcsolódó cikkek