Nászajándék

Nászajándék ötletek a legjobb barátoknak

A legjobb barátaid összeházasodnak, de neked egyre csak kattog az agyad. Miért is? Mert ez egy igazán különleges alkalom, amire már régóta készültök. Érthető az izgalom, mert egy igazán jó bulira számíthattok, de ott van a nászajándék kérdése, ami nem kis kihívást jelenthet számodra. Nem szeretnél sablonos ajándékokkal vagy egy pénzzel megtömött borítékkal beállítani, hiszen az unalmas meglepetések helyett te valamilyen egyedi vagy mókás meglepetéssel szeretnéd meglepni barátaidat. Olyan nászajándékot adnál, ami furcsa, ami különleges és emlékezetes. Ha még nem találtad meg a tökéletes ajándékot, íme pár nászajándék ötlet, ami garantáltan mosolyt csal a házasulandó barátaid arcára.

Nászajándék ötletek a legjobb barátoknak

Függőágy – nászajándék, amivel többet lógnak együtt a szerelmesek

Ha úgy gondolod, hogy barátaidnak már mindenük meg van a közös élethez, vagy a családtagok gondoskodnak az új otthon berendezéséről, ajándékozz közös lógást. A színes, szemet gyönyörködtető függőágy bárhol kiakasztható, a külvárosi kerttől kezdve a társasházi erkélyig. A függőágy arra ösztönzi majd barátaidat, hogy egy kicsit lelassítsanak, és a szabadnapjaikon együtt heverészve lógjanak, pihenjenek és élvezzék egymás társaságát.

Ajándékkosár személyre szabott meglepetésekkel

Szerezz be egy méretes ajándékkosarat, és töltsd meg csupa olyan dologgal, amiket a barátaid a mindennapi életük során garantáltan használni fognak. Lehet benne női és férfi kulcstartó, amibe belegravíroztatod az esküvőjük dátumát. A kosárba rejthetsz Mr & Mrs felirattal ellátott ágynemű garnitúrát. Ha még személyesebbé szeretnéd tenni, a párnahuzatokra nyomtass szerelmes idézeteket. Jó ötlet lehet két kávésbögre, amire rányomatod az eljegyzésükkor készült legjobb vagy legviccesebb fotójukat. Egy ilyen ajándékkosár egyszerre átgondolt és könnyen beszerezhető hozzá minden!

Nászajándék utazási utalvány

Miután lecseng az esküvő és a nászút, akarva akaratlanul elkezdődnek a monoton hétköznapok. Ha azt szeretnéd, hogy barátaid kapcsolata még erősebb legyen, lepd meg őket kisebb hétvégi kiruccanásra szóló utalvánnyal. Akár össze is foghattok a haverokkal, és megbeszélhetitek, hogy mindenki vegyen egy-egy más hónapra szóló utazási kupont. Egy ilyen ajándéktól biztosan összeszorul a szívük, hiszen így tudják, hogy mindig lesz egy olyan hétvégéjük, amit együtt tölthetnek, és ráadásul nekik semmibe sem kerül.

Minden egyben SPA csomag

Egy másik nagyszerű ötlet egy romantikus otthoni estéhez a minden egyben SPA csomag. Ez egy kedves ajándékkészlet, amiben minden megtalálható, amire az ifjú házasoknak szüksége lehet, hogy egy kis harmóniát és izgalmat vigyenek a lusta vasárnapokba. Imádni fogják a közös kikapcsolódást a virágok és egzotikus fűszerek tetszetős illatában. Tegyél a csomagba fürdősót, fürdőgolyót, fürdőszobai mécseseket, illóolajokat, masszázsolajokat, vagy bármi mást, amiről tudod, hogy biztosan használni fogják.

Páros játszma – nászajándék, ami összehozza a barátokat is

Bár a nászajándék elsős sorban az ifjú párról szól, meglehet, hogy van benned némi aggodalom, hogy mi lesz a barátságotokkal a jövőben. Üss két legyet egy csapásra! A Páros játszma felnőtt társasjáték kettesben, vagy baráti társaságban is játszható. A társas számos komoly és mókás kérdés elé álltja a résztvevő párokat, amikből kiderül, mennyire ismeritek egymást, bosszant-e a másikban valami, vannak-e mélyen elrejtett vágyaitok és így tovább. Az ifjú pár kettesben is játszhat a Páros játszmával, de egy remek indok lehet a közös baráti találkozásra is.

paros-jatszma-01

Nézz bele a páros játszma társasjátékba, és ha egy igazán különleges nászajándékkal lepnéd meg barátaidat, ne gondolkodj tovább. Megtaláltad az igazit!

 

 

Kapcsolódó cikkek