Meglepetések a lánybúcsún

Meglepetések a lánybúcsún – személyesség és humor

Meglepetések a lánybúcsún? Miért ne lephetnéd meg te is a barátaidat? Az esküvőszervezés kellős közepén a lánybúcsú tökéletes alkalom arra, hogy egy kis szünetet tarts és megünnepeld lányságod utolsó napjait a legközelebbi barátaiddal. Akár te szervezed a bulit, akár a koszorúslányaid, ne feledkezz meg arról, hogy egy kis figyelmességgel vagy egy határtalan élménnyel meglepd te is őket. Menyasszonyként téged mindenféle ajándékkal elhalmoznak majd, de figyeld meg, mekkorát néznek barátaid, ha te sem üres kézzel érkezel a partira. 

Akár milyen formában is ünneplitek meg a lánybúcsúd, egy kis köszönet a résztvevők számára mindenképpen szép gesztusnak számít. Mutasd meg a koszorúslányaidnak és barátaidnak, mennyire értékeled őket! Lepd meg őket olyan ajándékokkal, amiket a buli után örök emlékként hazavihetnek, na és persze ne feledkezz meg a fergeteges hangulatról sem.

Meglepetések a lánybúcsún. Ezekre figyelj a kiválasztásukkor?

Amikor barátaidnak keresel lánybúcsús meglepetéseket, ügyelj arra, hogy az ajándékok ne legyenek sablonosak. A humor és a furcsaság mindig bejön! A személyre szabott kedvességek szintén azt sugallják, hogy időt és energiát fektettél a kiválasztásukba, és azt jelképezik, mennyire fontosak számodra.

Az ajándékok kiválasztásakor gondold át például, hogy mire lehet szüksége a barátaidnak a buli alatt, vagy mik azok az apróságok, amiket, ha hazavisznek a party után, hasznát vehetik vagy hordhatják.

Meglepetések a lánybúcsún

1# Monogramozott vagy nevesített make up táskák

A sminktáska egy hölgy neszesszeréből sem hiányozhat, így, ha emellett döntesz, akkor garantált siket aratsz velük. Keress egy kézműves kisvállalkozót, válassz ki több színt (mindenkinek a saját személyiségéhez illőt), és vasaltasd vagy varrasd rá a monogramjukat vagy a keresztnevüket. Még nagyobb lehet a meglepetés, ha egy-egy apróságot is belerejtesz a sminktáskákba, egy rúzst, egy-egy illatmintát, egy szempillaspirált stb.

2# Személyre szóló alvómaszk

Ha a lánybúcsú többnapos, gondoskodj arról, hogy a vendégeid megkapják a jól megérdemelt nyugodt pihenést a hajnalig tartó bulizás után. Szintén jó ötlet felkeresni egy ruhatervezőt, aki elkészíti a személyre szóló szatén alvómaszkokat. Ezt később az esküvő utáni éjszaka és minden más nap is használhatják a barátaid. Akármikor kézbe veszik, te fogsz róla eszükbe jutni.

3# Személyre szóló ékszer tálka

A csajok imádják a gyűrűket, a kis bizsukat, amiket gyakran olyan helyekre raknak le, amikre később nem emlékeznek. Aztán jön a hetekig tartó kutatás. Szerintünk minden nő örülne egy olyan kerámiatálnak, amin a kedvenc ékszereit tárolhatja. Keress egy keramikust, készíttess egyedi tálkákat a barátaid nevével vagy egy-egy személyes idézettel/üzenettel feliratozva.

4# Közös karikatúra vagy rajz

Amennyiben a lánybúcsú egy egész hétvégén át tart, megfontolhatod, hogy beszervezz egy grafikust vagy karikaturistát a bulira. Ha van jó rajzoló a baráti körödben, még jobb. A 2-3 napos kikapcsolódás alatt mindenkire jutna idő, hogy viccesen vagy éppen elérzékenyülten megörökítsenek benneteket. Természetesen miden barátoddal külön-külön készülhet az örök emlékű rajz.

5# Fotóalbum

Most magunk között valljuk be, a lánybúcsú olyan intim esemény, amire többnyire a szívbéli vagy nagyon régi barátainkat hívjuk el. Rengeteg közös élmény köt össze benneteket, amikről garantáltan több száz fotód van. Készíts minden vendégednek egy-egy olyan kinyomtatott albumot, ami rólatok és a barátságotokról szól. Szem nem marad szárazon a meghatottságtól.

+1 Hátsó gondolatok – meglepetések a lánybúcsún

hatso-gondolatok-01
Egy fergeteges leánybúcsún azonban a nevetéstől is könnyesek az arcok, ehhez pedig az egyik legpikánsabb játék a Hátsó gondolatok társasjáték. Az unalomig rágott lánybúcsús játékok helyett engedjétek szabadjára a bennetek lakó kisördögöt, és pörgessétek fel a bulit egy szemérmetlennek tűnő, ám de ártatlan társassal. Ebben a játékban igaz a mondás: „Rossz, aki rosszra gondol.” Bár a játék lényege, hogy kitaláljátok a hétköznapi megoldást, ami ezeken az estéken történik, az köztetek marad.

Szeretnéd maximumra pörgetni a hangulatot? Ha belenézel a Hátsó gondolatok társas dobozába, szemernyi kétséged sem marad afelől, hogy a lánybúcsúd felejthetetlen élmény marad mindenki számára.

 

 

Kapcsolódó cikkek