legénybúcsú játékok

Legénybúcsú játékok, amikre évek múlva is visszaemlékeztek

Ha te vagy az a szerencsés kiválasztott, akit a barátod legénybúcsújának megszervezésével megbíztak, íme a legjobb legénybúcsú játékok és tevékenységek, amikről még évek múlva is nevetve emlékezhettek vissza.

A legénybúcsún ideális esetben a szűk baráti kör vesz részt, és bár sok party a koktélokról és az üres sörösüvegek számról szól, alkoholmérgezés nélkül is lehet felejthetetlen bulikat szervezni.

Nézzük meg tehát pár legénybúcsú ötletet. Ezek közül garantáltan találsz olyat, amit a csapat minden tagja élvezni fog. A rendelkezésetekre álló idő és keret szerint természetesen ezekből egy izgalmas mixet is összeállíthattok. Csak rajtatok áll, mivel ütitek el barátotok utolsó szingli napjait.

Felejthetetlen legénybúcsú játékok

Mielőtt egy kósza gondolattól vezérelve lecsapnál az első veled szembe jövő, és neked tetsző lehetőségre, járd alaposan körbe a témát. Az egyik legnagyobb ökölszabály, hogy a legénybúcsú játék vagy tevékenység érdekelje a vőlegényt, hiszen az a nap (vagy napok) róla szólnak. Csúnya lenne, ha pont ő nem érezné jól magát.

Aztán van egy másik szempont, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül, ez pedig a menyasszony jóváhagyása. Ha egy szórakoztató sztriptízes bulit tervezel, jobb engedélyt kérni rá a leendő arától, mielőtt veszélyes aknamezőre lépnétek.

Az ivójátékok mellett íme 10 legénybúcsú játék, amire felkaphatja a társaság a fejét

1 Tartsatok pókerestet. Öltözzetek be például gengsztereknek, gyújtsatok rá egy szivarra, de a whiskyvel csak módján bánjatok, nehogy a pénztárcátok lássa kárát.

2 Menjetek el egy golfpályára. Ha tudtok golfozni, akkor egy 18 szakaszos játékkal egy egész délutánt kitölthettek, miközben jókat beszélgettek és mozogtok. Ha még ismerkedtek ezzel a sporttal, kérjetek személyes golfbemutatót és próbajáték lehetőséget.

3 Szerettek horgászni? Béreljetek ki egy hajót például a Balatonon, és hódoljatok a hobbitoknak ameddig csak kedvetek tartja.

4 Szerettek mozogni? Vidd ki a bulit a szabadba! Foglalj le egy focipályát vagy egy teniszpályát, és szervezz baráti kupát. A végén legyenek érmek is.

5 Szeretnétek elvonulni a város zajától? Foglalj le egy vidéki tanyát, túrázzatok, kerékpározzatok, sütögessetek a tábortűz körül.

6 Ha lazulni vágytok, a kempingezés remek ötlet lehet. Pihenjetek, ússzatok, röpizzetek a sekély vízben, vagy ugráljatok fejest egy tó közepén a vízibicikliről.

7 Menjetek el egy előkelő whisky és szivar kóstolóra. Ha a borért vagytok jobban oda, egy autentikus pince meghitt környezetében is eltölthettek pár kellemes órát anélkül, hogy az asztal alá innátok magatokat.

8 Ha a banda nem riad vissza az adrenalinszint hirtelen magasra ugrásától, szervezz meg egy ejtőernyőzést vagy egy vadvízi evezős túrát. Ha ezt bevállaljátok, lesz mivel menőzni egy ideig.

9 Szerettek órákon át a gépeitek előtt ülve együtt játszani? Álljatok fel egy pillanatra, és menjetek el inkább egy őrületes paintball versenyre.

10 Egy lazulós ám de izgalmakkal teli estét szerveznél, ahol mindenki megmutathatja taktikai tudását? Szerezd be a Túlélők Viadala felnőtt társasjátékot, és játsszátok le mind a három kihívást. Nézzétek meg, ki a legleleményesebb és ki mellé áll a szerencse.

tulelok-viadala-11

Bármelyik legénybúcsú játékot is választod, vélhetően örökre szóló élmény marad. A Túlélők Viadala társast viszont bármikor elővehetitek, ha egy kis baráti időt szeretnétek egymással tölteni a feleségek és barátnők nélkül. Nézz bele a társasjáték dobozába, és szerezd be a jó hangulatért!

 

Kapcsolódó cikkek