Buliszerviz társasjáték - A partibeindító. A házibulik elengedhetetlen kelléke. Bohema Games társasjátékok

Lánybúcsú feladatok otthonra

Akár te szervezed a legjobb barátnőd leánybúcsúját, akár csak résztvevőként szeretnéd segíteni a jó hangulat megteremtését: összegyűjtöttünk neked néhány tippet, amivel 2020-ban is felejthetetlen estét szervezhettek. Miután kitaláltad, hogy hol egyen a buli, kik legyenek a résztvevők – hogy ne legyen sértődés, de megmaradjon a jó hangulat is – még a vicces feladatokról is neked kellene gondoskodnod? Lehet, hogy már napok óta töröd a fejed, hogy milyen játékokkal szórakoztassátok a leendő feleséget? Nem könnyű egész estére megtalálni a lánybúcsú feladatokat.

Lánybúcsú feladatok otthonra

Nem mindenki vágyik arra, hogy a városban bóklászva, egyik helyről a másikra tántorogva töltse el ezt az estét. Az idén pedig kifejezetten felértékelődtek az otthoni programok. Kis társaságban, akár a lakásba zárva is lehet egy jót bulizni, és felszabadultan bolondozni.

Szerezz be néhány kelléket, teremts megfelelő hangulatot és készülj olyan feladatokkal, mit a menyasszony és az egész társaság évekig fog emlegetni. A hagyományos, iszogatós játékok helyett válassz valami igazán egyedit, amire más talán nem is gondolna!

Vedd elő a felnőtt társasjátékokat!

A felnőtt társasjátékok nagy előnye, hogy csak elő kell venni. A feladatokat nem neked kell kitalálni, ezt a játéktervezők elvégezték helyetted. A szabályok pedig biztosítják, hogy mindenki jól érezhesse magát. A jól kitalált feladatokat szinte mindenki végig fogja röhögni, hiszen meglepő, nem várt ötleteket ad hozzá a leánybúcsúhoz.  

Hátsó gondolatok – a sikamlós találós kérdések társasjátéka

Hátsó gondolatok

Rengeteg teljesen hétköznapi tárgy van, amiből bármikor kreálhatunk valami egészen mást. Ha beindul az ember lányának fantáziája, nehéz leállítani, ugye?

Olyan találós kérdéseket tartalmaz a játék, amelyek feladványa izgalmas és sikamlós témát ígér, megoldása azonban teljesen hétköznapi. Mikor kiderül a megfejtés, pironkodhatunk, mert csupa „rosszra” gondoltunk, miközben teljesen ártatlan dologról van szó, mint a szappan vagy a görögdinnye.

+ tipp leánybúcsúra: Alapesetben a Hátsó gondolatok társasjáték megfejtéséhez el kell nyomnotok magatokban a kisördögöt és egészen hétköznapi megfejtéseket keresni, de ebben az esetben alakíthatjátok úgy a játékszabályt, hogy mindenki a legelszálltabb ötletét kell, hogy bedobja. Ezúttal nyerjen az, aki a legvadabb megfejtésekkel hozakodik elő.

 

Buliszervíz

Buliszervíz

Ezt a társast kifejezetten arra tervezték, hogy bulizzatok egy jót. A vicces feladatok mellett a Bevállalós kártyák garantáltan beindítják a röhögőgörcsöt.

A végén a győztesnek a többiek elszavalják a társasjáték győzelmi versét. Alakítsátok úgy, hogy a menyasszony győzzön és írjatok neki saját győzelmi-férjhez menős, személyre szabott verset!

 

+ tipp leánybúcsúra: Kis módosításokkal leánybúcsúsra szabhatjátok a feladatokat, hiszen a legtöbb már így is sikamlós és vicces.

 

 

Túlélők viadala – kvízjáték kalandos szerepjátékkal

Túlélők viadala

 

Olyan csajoknak, akik vagányak és nem a hagyományos rózsaszín lufis-tüllfátylas bulira vágynak, ideális lehet egy egészen más világba kalauzoló szerepjáték. A Túlélők viadala végig játszása során egy elképzelt katasztrófahelyzetet kell túlélni a kvízkérdések megfejtésével. Első pillantásra nem egy leánybúcsús játéknak tűnik, akkor érdemes ezt választani, ha nem hagyományos társaság gyűlik össze és igazából már unjátok a szokásos bulizós ötleteket.

+ tipp leánybúcsúra: Csavarjatok egyet a játékon és az eszközöket cseréljétek le valami vicces leánybúcsúsra: az üveg vizet palack pezsgőre, a szendvicset esküvői tortára, a zoknit csipkés bugyira. Így nehezedik a túlélés, de rögtön viccesebb lesz végig csinálni a játékot.

 

 

Kapcsolódó cikkek