Lánybúcsú játékok

Lánybúcsú játékok – viccesek és kulturáltak

Lánybúcsú játékok. Elméletileg szórakoztatók. Folyik a koktél, mindenki csinos ruhában villog és a szerelmet ünnepli. És ott vannak a játékok, amikre évek múlva is emlékszünk. Persze nem mindegy, hogy milyen szájízzel. Ha nem szeretnéd barátnődet WC papírba tekerni mókás esküvői ruha gyanánt, gondoskodj humoros, ugyanakkor kulturált lánybúcsú játékokról.

A legjobb játékok egyszerűek. A túl sok szabály a katasztrófa receptje. Éppen ezért tervezd meg alaposan a játék hosszát a résztvevők számától és a lelkesedéstől függően. A díjak pedig legyenek ösztönzők!

Lánybúcsú játékok

1 Jegyes Tabu

Ez a játék egy kis előkészületet igényel, de ha egyébként is szeretitek a Tabu játékot, akkor megéri a fáradtságot. Tervezz a párra jellemző és igaz jelzőkártyákat, és nyomtasd ki őket. Van egy remek weboldal, a Canva, ahol ingyen és tényleg nagyon egyszerűen tudsz esztétikus terveket készíteni mindenféle grafikai ismeret nélkül.
A játék arról szól, hogy mennyire ismeritek a házasulandó barátnőtöket. Ha például tudod, hol volt az első randijuk a vőlegényével, hol kérte meg a párja a kezét, mi a kedvenc filmje vagy étterme stb., akkor ezek mindenképp kerüljenek fel a jelzőkártyákra.

A játékban párba kell állni. Az egyik fél kihúz egy kártyát, és körbe kell írnia azt, ami a lapon szerepel. Tilos viszont bármilyen olyan kifejezés használata, ami konkrétan céloz a megfejtésre. A társának értelem szerint ki kell találnia a feladványt.

Ez a játék elég élénk ahhoz, hogy pörögjön, de nem is jelent óriási elkötelezettséget. Bármikor megállhattok, ha megunjátok.

2 Menyasszony vagy celeb? Baba verzió.

Ehhez a lánybúcsú játékhoz is kell némi előkészület, de technikailag könnyebben kivitelezhető. A klasszikus fotófelismerő játék elég népszerű lánybúcsú játék, de lehet azért még belevinni egy kis rock and rollt. Az életkor kitalálása helyett keress (kérj) a menyasszonyról, a vőlegényről és a legjobb barátairól, a lánybúcsún résztvevő barátnőkről csecsemő korú fényképeket. Majd keress az interneten hírességekről is hasonló képeket, lehetőleg olyanokat, akik hasonlítanak a résztvevőkre. Majd párosítsd azokat, akiket könnyen össze lehetne egymással keverni.

Ez a játék okot ad arra, hogy levadásszunk a netről kedvenc celebjeink babafotóit. A játék során pedig a menyasszony beszélhet például arról, mennyire szereti Madonnát, vagy rácsodálkozhat, hogy leendő férje mennyire hasonlít a fiatalkori George Clooney-ra.

3 Buliszerviz, a partibeindító lánybúcsú játék

Ha kisebb társaságban (maximum 8 fő) ünneplitek barátnőtök utolsó szingli napjait, a Buliszerviz felnőtt társasjátékkal akár hajnalig elmulathatjátok az időt. Ehhez a játékhoz nem kell kutakodni, kártyákat gyártani, hiszen a társasjáték dobozában minden lehetséges kelléket megtaláltok.
A játékban két pakli gondoskodik a jó hangulatról. A hangulatfokozó kártyák visszafogottabbak, a bevállalósok kicsit pikánsabbak.
Ezzel a játékkal garantáltan izomlázatok lesz a nevetéstől. Énekeljetek, táncoljatok, párbajozzatok, mutassátok meg ügyességeteket, nevessetek. Magatokon is!

Buliszerviz társasjáték - A partibeindító - Bohema Games társasjátékok

 

A Buliszerviz társasjátékban dobtok, majd söröskupakokkal haladtok előre. Közben vicces vagy pikáns lapokat húztok, amiket végre kell hajtani. Az nyer, aki elsőként összegyűjti a 21 Buli Dollárt. A győztesnek pedig kijár, hogy a banda elszavalja neki a társasjáték győzelmi versét.

Nézz bele a dobozba!

Kapcsolódó cikkek