Kétszemélyes játék felnőtteknek

Kétszemélyes társasjátékok felnőtteknek

Kétszemélyes társasjátékok felnőtteknek

Miért jó?+ 2 szuper páros felnőtt-társas

A “játék” szó, főleg a “társasjáték” összetételben azt sugallja, hogy ez általában egy olyan tevékenység, ami egynél több résztvevőt igényel.

Valóban, főleg a felnőttek esetében legtöbbször baráti összejöveteleken, bulikon szoktak (társas)játszani. Hiszen ez az, ami feldobja a hangulatot, vidámságot, szórakozást visz az együttlétbe.

De ne feledkezzünk meg arról, hogy a játék nem pusztán a kikapcsolódásról szól. Persze arra is nagyon alkalmas, de mindemellett sokat lehet tanulni is belőle. Nemcsak a gyerekeknek hasznos, hanem azok számára is, akikről azt gondolhatnánk, “már kinőttek a játékból”.

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek - Túlélők viadala

Kétszemélyes társasjátékok felnőtteknek – a kevesebb néha több

De vajon tényleg szükséges, hogy minél többen részt vegyünk benne? Korántsem. Sőt, néha pont jó, ha csak ketten játszunk. Ilyenkor a feleknek egymással kell összemérnie az ilyen-olyan képességeit. Ez pedig legalább olyan izgalmas tud lenni, mint ha sok mással. Ismerem-e az ellenfelemet eléggé ahhoz, hogy győzni tudjak vele szemben? Mi az, ami nekem megy jobban, mi az, ami a másiknak?

2 személyes társasjáték felnőtteknek – mikor jön jól a páros meccs?

Persze nemcsak a párbaj izgalma miatt érdemes kettesben játszani. Vannak olyan élethelyzetek, amikor gyakorlatilag ez az egyetlen vagy legalábbis a legoptimálisabb közös időtöltés, például:

  • ha nem vagyunk kifejezetten társasági emberek, és ritkán járunk nagy összejövetelekre;
  • ha valamelyik ismerősünket szeretnénk kicsit jobban megismerni;
  • ha az élet úgy hozza, hogy valakivel hosszabb időt töltünk kettesben (például egy külföldi munkaút egy kollégánkkal);
  • és persze messze nem utolsó sorban: ha kedvesünkkel szeretnénk tartalmasan szórakozni.

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek – két igazán izgalmas páros társas

A legtöbb társas két személynél több játékost igényel – még akkor is, ha a leírása szerint akár elég két résztvevő hozzá. De szerencsére akad olyan is, ami valóban kiaknázza a kevés résztvevő előnyeit, még felnőttek számára is. Most mutatunk rögtön kettőt is.

  1. Kétszemélyes felnőtt társasjáték ismerősöknek

A Hátsó Gondolatok társasjáték igazán kiváló választás, ha valakit még nem régóta ismersz, de ezen szeretnél változtatni egy közös együttlétkor. A pikáns, de vicces kérdések oldják a kezdeti feloldódás feszültségét, de megcsillanthatjuk asszociációs készségünket is vele.

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek - Hátsó gondolatok

  1. Kétszemélyes felnőtt társasjáték pároknak

A Hancúr Párbaj társasjátékot kifejezetten párok számára fejlesztették ki. Alkalmas lehet egy most bimbózó kapcsolat esetén, de már hosszabb ideje kapcsolatban élők számára is. A pajzán cím ne ijesszen el senkit! A feladatok fokozatosan válnak egyre intimebbé, ami segít a gátlások feloldásában, de egymás mélyebb megismerésében is.

Kétszemélyes társasjáték felnőtteknek - Hancúr Párbaj

 

Kapcsolódó cikkek