kreatív randi

A legjobb felnőtt társasjáték 2020-ban

A legjobb felnőtt társasjátékok 2020-ban

A játék, egymással való interakció minden ember életében fontos szerepet játszik, kortól, nemtől, kultúrától függetlenül. Ez nemcsak azért jó, mert kellemes, szórakoztat, de sokat tanulhatunk belőle. Magunkról, párunkról, barátainkról, arról, hogy hogyan oldanánk meg bizonyos szituációkat.

A társasjáték szerencsére még mai, elsősorban online, virtuális világunkban is nagy népszerűségnek örvend. A személyes jelenlét mégiscsak tud még hozzáadni értéket az élményhez. És, mint minden népszerű tevékenységnek, ennek is vannak fórumai, értékelései, sőt, még nemzetközi börzét is rendeznek belőle évente.

Ám az is igaz, hogy nem mindegy, hogy kinek milyen társasjáték a valódi szórakozás. Itt már bizony számít a kor és egyéb elvárások. Nem véletlen tehát, hogy különböző kategóriákban vetik össze egymással a különböző játékokat.

2020. még előttünk van, ezért nem tudhatjuk most megmondani, melyek lesznek a felnőttek számára legjobb győztes társasok Essenben. De azért léteznek bizonyos trendek – a folyamatos újdonság, különlegesség keresése – amelyek alapján sejteni lehet, hogy mi lehet közkedvelt. De az talán még fontosabb kérdés, hogy milyen játék az, ami nektek, a ti igényeiteknek felel meg igazán?

Legjobb felnőtt társasjáték 2020-ban: Túlélők viadala

A legjobb felnőtt társasjáték 2020-ban – nektek melyik lesz a legjobb?

Szórakozni szeretnél a pároddal vagy a barátokkal? Milyen társasjáték lehet olyan, amit mindenki élvezni fog? Nézzük, milyen területek mentén lehet választani a lehetséges játékok között:

  • egyszerű vagy komplex

A társaság, a hangulat határozza meg, mennyire szeretnék megmozgatni az emberek az agysejtjeiket. Vannak, akik inkább a bonyolult, stratégiák felállítását igénylő feladatokat szeretik, mások inkább vicces kvízkérdéseket oldanának meg.

  • együttműködő vagy versengő

Mi izgalmasabb? Ha együtt, csapatban kell bizonyos feladatokat teljesíteni a siker elérése érdekében, vagy ha neked kell legyőznöd az ellenfeledet?

  • pajzán vagy az illem határain belül maradó

Vannak, akik elsőre idegenkednek a személyesebb témákat feszegető játékoktól, pedig nem olyan veszedelmes az, mint azt ők gondolják. Ráadásul meglepően sok újdonságot is meg lehet tudni párunkról, barátunkról, mindezt úgy, hogy közben fesztelen, könnyed a hangulat. És még az is kiderülhet, hogy nem minden gondolat “rossz”, ami első látásra annak tűnik.

Visszatérve a jövőbeni trendekre: jósolni nem szeretnénk, de kíváncsian várjuk majd a következő év legjobb felnőtt társasjátékait. Addig is, a leghasznosabb tanács, amit adhatunk nektek: ne féljetek az ismeretlentől, és próbáljatok ki minél több játékot. A változatosság sosem árt, és így minden alkalomra lesz megfelelő szórakozásotok. 🙂

Kapcsolódó cikkek