Buliszerviz társasjáték - A partibeindító. A házibulik elengedhetetlen kelléke. Bohema Games társasjátékok

Top 5 társasjáték felnőtteknek

Ki mondta, hogy a felnőttek nem szeretnek játszani?! Miért csak a 18 év alattiak lehetnek játékos kedvűek?!

Szerencsére senki nem állított ilyet. 🙂 A kor nem akadály, hiszen nevetni, szórakozni akárhány évesen lehet. Az viszont igaz, hogy más köti le a fiatalabb korosztály, és más az érettebbek érdeklődését.

Persze gyermek társasjátékokból Dunát lehetne fakasztani, de mit tegyünk akkor, ha mi, érettebbek valami vérpezsdítőbbre vágyunk? Ez egy olyan világ, ahol a képzelőerő, fantázia kiemelten fontos, ahhoz, hogy igazán maradandó élményeink lehessenek. Nagyon is kézenfekvő tehát, hogy a kettőt összekombináljuk, azaz a társasjátékot és a pajzán incselkedést. És valóban, ilyenek is léteznek, ám nem mindegy, hogy melyiket választjuk. Most megmutatjuk melyik a Top 5  társasjáték felnőtteknek, ami tökéletesen ötvözi a játékosságot a fantáziával, egy kis pikantériával fűszerezve.

Top 5 társasjáték felnőtteknek – a legtutibb társasok

Top #1: Túlélők Viadala

Mi tudná jobban felpezsdíteni a véredet, mint egy kis adrenalinlöket? A Túlélők Viadala biztosan beindítja a véráramlást, és megadja a lehetőséget, hogy egy kis időre más bőrébe bújhass. Gondoltál már arra, mit tennél egy váratlan, veszélyes helyzetben? Most bebizonyíthatod, hogyan tudsz úrrá lenni a félelmen, és megmenekülni a katasztrófák elől.

Top 5 társasjáték felnőtteknek: Túlélők viadala

Top #2: Páros Játszma

Kettőn áll a vásár, ezt mindannyian tudjuk jól. Egy kapcsolat, közös élet akkor tud igazán hatékonyan működni, ha mindketten tesztek érte. Kölcsönösen kaptok és adtok egymásnak. De ahhoz, hogy adni tudjatok, vagy együtt ugorjátok meg az akadályokat, nemcsak a saját természetedet kell jól ismerned. Fontos, hogy a másik fél személyiségével is tisztában legyél. De vajon ismered-e eléggé a párodat? A Páros Játszma során mindez kiderülhet!

Páros játszma

Top #3: Hátsó Gondolatok

Rossz az, ki rosszra gondol! Tartják a bölcsek – és a fantáziátlanok. Mert hát mi is az a “rossz”, tulajdonképpen? Egy dologról nem feltétlenül mindenkinek ugyanaz jut az eszébe, de ez egyáltalán nem baj! Ha egy közönségesnek látszó tárgy téged valami EGÉSZEN másra emlékeztet – máris el kellene ítélnünk? Szó sincs róla! A Hátsó Gondolatok viszont pont fordítva működik. És az elsőre furcsának, kétértelműnek tűnő felvetések gyakran nagyon is hétköznapi megoldást lepleznek.

Hátsó gondolatok

 

Top #4: Buliszerviz

Ha szereted a jó társaságot, bizonyára az együttmulatozást is. A hozzánk igazán közelállók onnan ismerszenek meg, hogy egymás között nem létezik tabu tárgy. Dobd fel a partit vidámsággal – és néhány merészebb témával. Így sokkal érdekesebb lesz a helyzet, és talán magadról és a barátaidról is többet, intimebbet tudhatsz meg. Ebben lesz segítségedre a Buliszerviz társasjáték.

Buliszervíz

Top #5: Hancúr Párbaj

Néha pont annak tudunk a legnehezebben megnyílni, aki a legközelebb áll hozzánk, és akihez a legközelebb szeretnénk kerülni. A kényes témák, kérdések, vágyak megemlítése, felvetése bizony nem egyszerű. De a Hancúr Párbaj segítségével könnyedén levethetitek a gátlásaitokat, hogy ezáltal jobban megismerjétek a másik titkos gondolatait. Így lesz a kapcsolatotok még szorosabb és bensőségesebb.

Hancúr Párbaj

 Bármelyiket is választanátok a kellemes időtöltés, jókedv garantált. Rendeld meg most a Bohema Games oldalán a legjobban hozzátok illő felnőtt társasjátékot.

Kapcsolódó cikkek