Józan hódítás

Józan hódítás, avagy így vetkőzd le a gátlásaid alkohol nélkül

Vetkőzd le a gátlásaid és válj nyitottá! Írásunkban most megmutatjuk a józan hódítás praktikáit és előnyeit.

A nagyobb önbizalom, a jobb szociális készségek, az, hogy nem kell aggódni a megjelenés, a felmerülő problémák vagy mások véleménye miatt, csak néhány olyan dolog, amit sokan az alkoholfogyasztással oldanak meg. Képzeld el azonban azt a helyzetet, hogy bármikor hozzáférhetsz a részegség minden előnyéhez alkohol fogyasztása nélkül is.

Nincs több másnaposság, nem hozol meggondolatlan döntéseket, és nem ébredsz fel üres pénztárcával egy idegen helyen. Jól hangzik, ugye?!

Az a kellemes érzés, amit csak áramlásnak (flow) neveznek, csiszolja a személyiséget, és megtanít úgy jól érezni magad, hogy egy percet is elvesztegetnél az alkoholmámor okozta átmeneti emlékezetkiesés miatt.

Józan hódítás ittas környezetben

Egy férfi, aki sörös doboz vagy koktélos pohár nélkül ücsörög egy alapvetően alkoholfogyasztásra szakosodott szórakozóhelyen ugyan azt teszi, mint a többi: találkozni akar egy gyönyörű nővel.

A legtöbb egyedülálló férfi abban a reményben érkezik ezekre a helyekre, hogy hazavigyen egy ’dögös ruhát’, de csak néhányan tesznek komoly lépéseket egy nő megismerésére.

A józan hódítás viszont akkor okoz örömöt és sikert, ha a férfi egy játékként fogja fel. Az alkohol nélküli ismerkedés eleinte ügyetlen és frusztráló lehet, de ez így természetes. Lesznek olyan gonosz nők, akik kinevetik a hódítók első esetlen  próbálkozásait.

Ha sikerül ezeken az első botladozásokon túllépni, és egyre gyakrabban tud a férfi beszélgetést kezdeményezni egy nővel józan fejjel, akkor előbb-utóbb ráérez arra az adrenalin löketre, ami egy idegenhez való közeledés során elárasztja a testet.

A józan hódítás előnyei

A reakciók kiszámíthatatlansága és a kifogások leküzdéséhez szükséges bonyolult szociális készségek izgalomba hozzák a férfiakat. Ehhez párosul a karizmatikus hódító fellépés, a random viccelődés és a gyönyörű idegen nőkkel való flörtölés. Mindezeket nem élhetnék át ittas és öntudatlan állapotban.

A józan hódítás ráadásul egészségesebb, rengeteg pénzt lehet megspórolni vele, de ami a legfontosabb, előnyt lehet vele szerezni a nők meghódításában.

A józanság:

  • Csökkenti az idegenek közeledésével járó szorongást.
  • Magabiztossá és függetlenné tesz mások véleményétől.
  • Megtanít élvezni a bulizást alkohol nélkül.

 

Miért fontos a gátlások levetkőzése? Egyszerű.

A nők nem szeretnek sokáig bájcsevegni unalmasnak tűnő, szorongó vagy folyamatos visszaigazolást váró férfiakkal.

A nőket folyamatosan ostromolják a férfiak, ezért hajlamosak kíméletlenek lenni akkor, ha nem alakulnak jól a dolgok. Éppen ezért fontos, hogy a férfiak megtanuljanak élvezetesen, humorosan és stílusosan beszélgetni ahhoz, hogy a pályán maradhassanak.

Gyakorlat teszi a mestert. Az első józan próbálkozások nagy eséllyel csúfos véget érnek, de kitartással és a hibák korrigálásával egyre sikeresebb lesz a józan hódítás is.

Próbáld ki, és figyeld meg, milyen könnyű meghódítani a gyönyörű nőket alkohol nélkül is!

Gátlások levetkőzése a ’Hátsó gondolatokkal’

Egy-egy ismerkedés során nagyon vékony a mezsgye a merészség és az udvariasság között. A nők szeretik a „rossz fiúkat”, de ki nem állják az alpáriságot. A Hátsó gondolatok felnőtt társasjátékkal barátaid körében lazán és viccesen gyakorolhatod a gátlásaid levetkőzését. Játék közben figyeljetek arra, hogy minden párt egy nő és egy férfi alkosson, hiszen teljesen másképp beszél egymással két cimbora, és a férfi a nővel. A tárasasjáték feladványai szemérmetlennek tűnő témákat dob fel, amiknek általában hétköznapi a megfejtése. A feladvány kitalálása során könnyen oldódik a hangulat, és idővel már kisujjból tudunk viccesen, kulturáltan vagy kétértelműen beszélni bármiről. Ez a játék garantáltan felkészít a csajozásra.

Kíváncsi vagy, milyen kétértelmű kártyákat rejt a játék? Nézz bele a paklikba, aztán szerezd be a társast és gyakorolj!

Kapcsolódó cikkek