Gátlások levetkőzése

Gátlások levetkőzése: így bontsd le a falaidat

Miért fontos a gátlások levetkőzése? Az egyik legnagyobb univerzális hasonlóság férfiak és nők között a gátlások. Ezek az önmagunkra szabott korlátozások a tudatalatti elménkből származnak. Az elme képes elhinni bármit, és sajátjaként tekinteni a nevelés vagy a társadalmi elvárások által meghatározott negatív szokásokra és korlátozásokra.

Gyakori női gátlások

Sok nő szenved például a „jó kislány szindrómától”, mert azt tanították nekik, hogy csak a „rossz lányok” végeznek önkielégítést, kezdeményeznek, játszanak szerepjátékokat vagy használnak erotikus kiegészítőket.
A nők emellett gyakran szégyent és bűntudatot is éreznek a testükkel kapcsolatosan. Zavarja őket például a mellük mérete vagy a formája, a nemi szervük külleme vagy illata, az, hogy nem jutnak el az orgazmusig. Az sem ritka, sőt igen gyakori, hogy nem merik azt kérni, amire igazán vágynak.

Férfi gátlások

A férfiak gátlásai különbözőek, de ugyanolyan egészségtelenek, mint a nőké. Sok férfit például arra tanítottak, hogy ne mutassák ki az érzéseiket, mert ez a gyengeség jele. A férfiakat gátolhatja a nemi szervük mérete, mert azt ültették a fejükbe, hogy a méret a lényeg. Sok férfi az gondolja, hogy a nők váladékának olyan illatúnak kell lennie, mint a tavaszi virágoknak, és ha mégsem olyan, akkor inkább kihagyják az orális előjátékot. A férfiak többsége pedig egészen egyszerűen gyűlöl útbaigazítást kérni a nőktől arról, hogy azok mire vágynak. Miért is kérdeznék, hiszen ők tudják, mit kell tenni…

Gátlások levetkőzése

Nem csoda, hogy sok pár frusztrált a szexuális élete miatt. De ha nem tudsz beszélni arról, ami beindít, akkor nem várhatod el, hogy a párod olvasson a gondolataidban.

A legjobb megoldás a gátlások leküzdésére, ha egyszerűen szembenézel a sajátjaiddal. Meggyőződésem, hogy mindenki megbánja, ha nem lépi át a saját akadályait. Az önkorlátozással járó élet olyan, amit még nem valósítottak meg, nem tapasztaltak meg és nem élveztek. Ezzel szemben, ha le tudod vetkőzni a gátlásaidat azzal, akit szeretsz, akkor sokkal erősebbé válik a kapcsolatotok, és nem csak az ágyban. Ha meg tudsz nyílni önmagad felé, lehetőséged lesz felfedezni olyan testrészeidet is, amik létezéséről talán soha nem is tudtál.

Bontsd le a falakat magad körül

Teljesen nyitottá válni, és tisztában lenni a vágyaiddal és azokkal, amiket elutasítasz, az első lépés a falak lebontásához, amik akadályozhatják a teljes intim kielégülés megtapasztalását. Segíthet abban is, hogy olyan szinten bízz önmagadban és másokban, amit talán soha nem is képzeltél.

Minden nap felébredünk, és legtöbbünknek van egy napi rutinja, amit megszoktunk, és lényegében úgy játsszuk, mintha ez lenne az életünk egyetlen forgatókönyve. A görcsös ragaszkodás azonban könnyen megfoszthat a kalandokban bővelkedő élettől. Lépj le bátran a kitaposott útról, vesd le a gátlásaid és szabadulj fel!

Itt az ideje, hogy megírd a saját és/vagy az új forgatókönyved. Olyat, amitől igazán boldog és izgatott lehetsz. Bontsd le a kiszámíthatóság falait és változtasd pozitív irányba az életed!

Hátsó Gondolatok társasjáték - Rossz az, aki rosszra gondol. A sikamlós találós kérdések játéka. Bohema Games társasjátékok
Hátsó Gondolatok társasjáték

Gátlások levetkőzése játékosan

A gátlások levetkőzése időt igényel, de ha nem akarsz szakpszichológushoz járni, hanem helyette játékosan hoznád felszínre valódi pajkos éned, válaszd a Hátsó Gondolatok felnőtt társasjátékot!

A sikamlós találós kérdések játékában az a különleges, hogy a pajzán téma oldja a hangulatot, amit még izgalmasabbá tesz, hogy a megoldások valójában nem is „azok”, amikre közben gondolunk.

Téged is érdekelnek a felnőtt témájú fejlesztő társasjátékok? Csatlakozz Facebook közösségünkhöz, és értesülj esőként a híreinkről és az újdonságainkról!

 

 

 

Kapcsolódó cikkek