Férfi vonzerő

Férfi vonzerő – 5 dolog, amit imádnak a nők egy férfiban

A férfi vonzerő nem csak fizikai síkon mérhető. A nők a vonzó megjelenés mellett számos egyéb szempontot is figyelembe vesznek, amikor párt választanak.

A nők megértése a világ egyik legnehezebb feladata. Mert nem biztos, hogy arra gondolnak, amit mondanak. Ez pedig nagy bajt okozhat egy férfinak, ha nem tudja, mit is akar valójában a barátnője.

Az, hogy mi fog meg egy nőben egy férfi, sokan és sok területen tanulmányozták már. A nők rengeteg szempont szerint mérik a férfiakat, de van öt, amit szinte minden nő szeret egy férfiban. Meg fogsz döbbenni, hogy a TOP 5-ös listán nem szerepel a pénz, a jóképűség vagy a státusz.

Vannak dolgok, amik sokkal fontosabbak egy nő számára, nézzük is meg, mik ezek!

Férfi vonzerő – 5 dolog, amit imádnak a nők egy férfiban

1 Jó humorérzék – a férfi vonzerő top listása

Gondolnád, hogy 10-ből 9 nő humoros férfira vágyik? Bizony igen, mert olyan ember mellett szeretnének lenni, aki mindig megnevetteti és ezáltal boldoggá teszi. Kimutatták azt is, hogy egy jó humorú férfiba sokkal gyorsabban beleszeretnek a nők. Az olyan száraz témák helyett, mint a munka, a politika vagy a gazdaság, szórakoztasd inkább minél többet életed választottját. A filmekből és a közösségi médiából bár az árad, hogy egy vicces férfi inkább a ’barátzónába’ tartozik, de a valóságban ez nem így van. Legyél tehát szórakoztató!

Jól halad az ismerkedés, vagy akár már rutinos párt alkottok? A Hátsó Gondolatok felnőtt társasjáték megmozgatja rendesen a nevetőizmaitokat!

2 Apró figyelmességek

Kinyitod a párodnak az ajtót?
Segítesz neki bevásárlószatyrokat cipelni?

Ezek az apró cselekedetek valójában sokat jelentenek a nők számára.
Nincs szükségük arra, hogy luxus dolgokkal lepd meg őket folyamatosan. Bár minden nő szereti az ékszereket és a trendi dolgokat, de nem erre van igazán szükségük. A nők párválasztáskor azt a férfit választják, akik kis dolgokat megtesznek értük, de azokat rendszeresen. Az apró figyelmességekkel a törődést fejezheti ki a férfi, és ez az, amitől egy férfi vonzó lesz egy nő szemében.

3 Nagyvonalúság

A legtöbb nő nagyvonalú férfira vágyik, de vagy egy különleges elvárásuk, hogy ezt a férfi a ’megfelelő időben’ tegye. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a velük szemben lévő nagylelkűségnek legyen nézőtábora. Például, ha elmentek étterembe, jól esik a nőnek, ha te fizetsz. Még akkor is, ha utána otthon odaadja a részét, hiszen tudja, hogy egy harmonikus kapcsolatban mindkét félnek illik odatennie magát. Nagylelkű egy olyan férfi is, aki segít a rászorulóknak vagy bevásárol az idős rokonainak vagy szomszédjainak. Az viszont nagyon szúrja a nők szemét, ha a hódolója más nővel látványosan nagylelkű.

4 Romantikusság

Minden nő romantikus élete vágyik a hercege oldalán. A romantika tehát nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy kapcsolat fejlődni tudjon. ha nem tudod, hogyan legyél romantikus, akkor légyszi kezd el gyorsan megtanulni. Akár már mától. Romantikusnak lenni nem nehéz, sőt egészen egyszerű, de fontos, hogy az elméletet a gyakorlatba ültesd.

5 Értelem és okosság

Egy okos férfi mindig nagyon vonzó a nők szemében, mert a nők biztonságra és védelemre vágynak, amit egy okos ember mellett el is tudnak képzelni. Egy okos férfi mellett úgy érzik, hogy az élet könnyebbé és biztonságosabbá válik, mert a nagyszerű emberük mindent IS megold.

Ajánlott játékkörnyezet - Hátsó Gondolatok

De térjünk vissza egy kicsit a humorra! Nézz bele a Hátsó Gondolatok társasjáték menetébe, szerezd be és gondoskodj arról, hogy a kapcsolatotok a szórakozásról és a nevetésről szóljon!

Kapcsolódó cikkek