Első randi

Első randi tippek – 11 ötlet a sikeres folytatáshoz

Az első randi hangulata meghatározza a folytatást. Éppen ezért érdemes alaposan és körültekintően megszervezni.

Az első benyomás fontos, különösen, ha randevúról van szó. Lehetőséget teremt arra, hogy kiderüljön, van-e kémia és közös érdeklődési kör. Az első randevún általában el is dől, hogy lesz-e folytatás. Bár sokan rutin programnak tekintik az első találkozást, a randi helye, hangulata, stílusa a legjobbat vagy a legrosszabbat is kihozhatja az emberekből. Éppen ezért nem mindegy, mennyi energiát fektetünk a megszervezésébe.

Íme 11 első randi ötlet, hogy mindketten a legjobb éneteket tudjátok mutatni.

A nagyszerű első randi jellemzői

Bár a vacsora és egy film juthat először eszedbe, valójában ezek nem kifejezetten ideálisak az első randevúhoz. Ha igazán jó randit szeretnél, az alábbiak közül többet, vagy akár az összeset érdemes szem előtt tartanod.

Kommunikáció: Egy ideális első találkozás rengeteg lehetőséget ad arra, hogy könnyed, kis nyomású környezetben beszélgess a másik személlyel. Könnyen belátható, hogy egy kávézó vagy egy étterem nem alkalmas erre.

Pénz: Bár csábító egy csilivili helyre szervezni az első randit, egy megfizethetőbb találkozás szintén kisebb nyomást gyakorol a felekre.

Kreativitás: A sablonos rutin randik helyett egy olyan program, ami kitűnik a ’tömegből’ sokkal izgalmasabb, és mélyebb nyomot hagy.

Biztonság: Ideális esetben az első randevúnak nyilvános helyen kell lennie, hiszen mégis egy idegennel találkozol.

3 Egyszerű és hétköznapi tippek

Menjetek el egy művészeti galériába vagy egy múzeumba. A kiállításokon mindig van valami, amiről lehet beszélni anélkül, hogy az unalomig ismételt sablon ismerkedős szövegeket erőltetnétek.

Látogassatok meg egy bolhapiacot. Főleg hétvégén, a bolhapiacok nyüzsgő, színes helyek tele emberekkel, érdekességekkel és jó hangulattal. Egy ilyen helyen lehet kincsekre vadászni, miközben ezer arcod megmutathatod.

Csatlakozzatok egy önkéntes rendezvényhez. A közösen eltöltött idővel és a ’világ megmentésével’ mindketten csak nyerhettek. Egy ilyen alkalom során ráadásul megláthatod, hogyan bánik a másik az emberekkel.

4 Szórakoztató és kalandos ötletek

Találkozzatok egy vidámparkban. A hullámvasút szerelmeseinek ez egy tökéletes első randevú. Üvöltően jól fogjátok érezni magatokat, és bónuszként a száguldó kocsiban való tartózkodás remek ürügy a randevúzásra.

Próbáljatok ki egy extrém sportot. A szabadtéri tevékenységek bár sokak számára szokatlanok, mégis nagyszerű ötletek. Kajakozzatok, bringázzatok, túrázzatok vagy csináljatok valami adrenalinbomba estrém programot.

Vigyétek el egymást egy idegenvezetésre. Nem számít, mekkora a hely, ahol éltek, biztosan van valami, amit még nem fedeztetek fel. Töltsetek le egy térképet, nyomtassátok ki, és fedezzétek fel együtt a környék látnivalóit!

Rázzátok a dobókockát. Ha egy kis játékosságot visztek az ismerkedésbe, abból baj nem lehet. Persze ne versenyfutást tervezz, válaszd inkább a Páros Játszma felnőtt társasjátékot, annak is az egypáros részét. A társast szabadtéren is játszhatjátok egy kellemes piknik során, miközben a beszélgetős, komolyabb kérdéseket is tartalmazó kártyalapok segítségével rövid idő alatt sokat megtudhattok egymásról.

Páros Játszma Társasjáték tartalma

4 Romantikus és cuki  helyszínek

Borús vagy szmogos az ég? Ez ne akadályozzon meg abban, hogy a csillagos égben gyönyörködjetek! Sok városban van planetárium, ahol te és a kiszemelted jól szórakozhattok, mutogatva egymásnak a különféle csillagképeket.

Sétáljatok egy botanikus kertben. Ha a városotokban van ilyen, a botanikus kert az egyik legjobb hely az első randevúzáshoz. Egy romantikus, kanyargós séta során ismerkedhettek meg, miközben a körülöttetek lévő szépségben gyönyörködtök.

Töltsetek el egy délutánt egy állatmenhelyen. A kiskutyákat vagy a kiscicákat sokan kedvelik, még azok is, akik nem tartanak háziállatot. Az állatmenhelyek mindig örülnek az önkénteseknek, hogy segítség őket az állatok gondozásában. Egy ilyen első randin nagyszerű dolgokról lehet beszélgetni és sokat el is árul a másik személyiségéről.

Esti piknik egy festői helyen a naplementében gyönyörködve. Létezik bármi romantikusabb egy gyönyörű naplementénél? Keressetek egy szép randi helyet, ahol együtt nézhetitek, ahogy a nap a horizont alá süllyed. A hangulatot még szebbé tehetitek pár finom piknik falattal.

Akár első randiról beszélünk, akár későbbi szórakozásról, a Páros Játszma társasjáték mindig segít valami újat tanulni egymásról. Nézz bele a játékmenetbe, és szerezd be a játékot, hogy minél jobban megismerhessétek egymást.

 

Kapcsolódó cikkek