házibuli filmek

A legjobb házibuli filmek

A házibuli filmek egy különleges és szórakoztató elemei a filmes szakmának. Szinte bármilyen műfajban felbukkanhatnak.

Noha gyakrabban jelennek meg a tinifilmekben, házibulikkal egy fergeteges vígjátékban (Legénybúcsú”, egy korabeli drámában (A nagy Gatsby) vagy akár egy horrorfilmben (Mami) is találkozhatunk. A házibuli filmek nagyszerűsége abban rejlik, hogy ha jól csinálják, bárhol ’elférnek’. És hát lássuk be, ki ne szeretné a jó házibulikat?

A legjobb házibuli filmek

Legénybúcsú

Jóval azelőtt, hogy Tom Hanks “Amerika apja” lett, egy fiatal komikus színész volt, aki megpróbált bekerülni a filmiparba. Az akkori idők egyik csúcspontja pedig ez az 1980-as évekbeli fergeteges vígjáték, amelyben egy olyan srácot alakít, akinek az esküvője előestéjén őrült legénybúcsút rendeznek a barátai. A filmben végig követjük Hanks karakterének bohóckodásait és barátai kicsapongásait egy gyanútlan szállodában.

Éretlenségi

Olivia Wilde filmrendezői debütálása ez a fantasztikus történet, amiben két jó barátnő, Molly (Beanie Feldstein) és Amy (Kaitlyn Dever), sok kemény tanulás és a középiskolai szabályok betartása után úgy döntenek, hogy belevágnak egy ’kemény’ bulizós éjszakába. A filmben egy rejtélyes gyilkosságot is felfedő jachtpartin találják magukat, ami egy dühöngő házibulivá válik.

A Nagy Gatsby

Baz Luhrmann F. Scott Fitzgerald klasszikusának adaptációja ez a film, amely hihetetlenül buja és luxus partijeleneteket mutat be a titokzatos Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio) birtokán.

Mami

Egy házibulifilm tökéletes díszlet lehet egy horrorfilmhez is. Ebben a Blumhouse-horrorban Octavia Spencer egy magányos nőt alakít, aki megengedi, hogy egy csapat tinédzser igyon a pincéjében. Egy hatalmas buli után a nő, akit Maminak hívnak, gonosz lesz, és szörnyű dolgokat kezd tenni a fiatalokkal.

Sulihuligánok

Todd Phillips rendező ötvözi az egyetemi buli összes elemét. A tini buli filmhez felnőtt férfiakat adott hozzá, hogy megalkossa ezt a vidám filmet, amelyben Mitch (Luke Wilson) a házát egy vadonatúj egyetemi testvériség epicentrumává varázsolja, amely diákokból és Mitch barátaiból áll.

Kockázatos üzlet

Tom Cruise kirobbanó filmjében egy végzős középiskolást alakít, aki a szabadság új érzésére lel, amikor szülei elhagyják a várost, és végre a saját kezébe veheti a házat. A Tangerine Dream remek zenéjén felül a film kiemelkedik azzal a jelenetével, amelyben Cruise karaktere bordélyházzá alakítja a házat, hogy elég pénzt keressen szülei autójának megjavításához.

Superbad, avagy miért ciki a szex?

A film Seth Rogen és Evan Goldberg forgatókönyvének kombinációja. A producer Judd Apatow, a rendező Greg Mottola, valamint a főszereplők, Jonah Hill és Michael Cera tehetsége mind a középiskolai élet valaha volt egyik legjobb megjelenítésének felel meg.
És a filmben minden arra összpontosít, hogy eljussunk egy házibulira, amely a szerencsét ígéri, de mint minden nagyszerű házibuliban, a zsaruk látogatása nem marad el itt sem.

Micsoda buli – a legikonikusabb házibuli filmek egyike

Ez a házibuli film az, amely minden ezután következőnek feltette a lécet. Az 1990-es évek népszerű hip-hop duójának vígjáték-, rap- és táncos tehetségeinek bemutatása mellett azonban a film rendezője, Reginald Hudlin apa szerepben kiemelte Robin Harrist, és egy fiatal feltörekvő színész, Martin Lawrence vígjátéki tehetségét is. A film lényegében azt mutatja be, hogy egy házibuli tökéletes helyszín minden tinifilmes problémához.

Buliszerviz játéktábla

Buliszerviz a partibeindító

Akár fiatal vagy, akár az idősebb generációt erősíted, a házibuli egy olyan esemény, ahol legkedvesebb ismerőseiddel féktelenül elengedhetitek magatokat. Egy koccintásokkal és hatalmas felnevetésekkel megnézett házibuli film megnézése után vedd elő a Buliszerviz felnőtt társasjátékot, és csapjatok a lovak közé! Ezzel a játékkal garantáltan elszórakoztok pár órát.

Nézz bele a Buliszerviz társasjáték menetébe és ne hezitálj sokat, hogy a következő házibuliban már ezzel lepd meg a barátaidat!

Kapcsolódó cikkek