Posted on

TOP3 társasjáték a következő hetekre

TOP3 társasjáték a következő hetekre

Először még olyan, mintha szabadságon lennél, de aztán kezdenek szűkülni a lakás határai? Hogy ne menjetek egymás agyára a home office, vagy az otthon tanulás időszakában, ajánlunk három tuti társast minden élethelyzetre, családdal vagy párban.

  1. Túlélők Viadala társasjáték

Hasznos tudás vészterhes időkre. Erre a névre még a tini gyerekeid szeme is biztos felcsillan majd. Van itt minden, Zombi apokalipszis, Dzsungel túlélő túra vagy Áramszünet átvészelése. Nektek mit súg az ösztönötök? Amellett, hogy hasznos tudást ad, feszültségoldásnak sem utolsó. Teszteljétek magatokat mennyire vagytok túlélő típusok.

Túlélők Viadala társasjáték
Túlélők Viadala társasjáték
  1. Páros Játszma társasjáték

Ha ketten vészelitek át kedveseddel az elkövetkező feszült időszakot, akkor érdemes kiemelt figyelmet fordítanotok egymásra. Sok a bizonytalanság, az információ, amely elönt minket a különböző csatornákon. Ezek szorongást és stresszt válthatnak ki belőlünk. A negatív energiákat pedig gyakran azon vezetjük, aki igazán fontos számunkra. Egy feszült nap után ajánljuk Páros Játszma társasunkat, amely segítségetekre lesz, hogy kibeszéljétek magatokból a fontos érzelmeket és mélyebb oldaláról ismerjétek meg egymást.

Páros játszma társasjáték
Páros Játszma társasjáték
  1. Hancúr Párbaj társasjáték

A páros társasok koronázatlan királynője, Hancúr Párbaj társasunk, mely garantáltan hangulatba hoz. Használjátok ki a bezárkózást és fedezzétek fel egymást testestül, lelkestül. Csábítás, Vágy, Hancúr, Extázis, a játék végigvezet titeket a beteljesülésig. Vigyázzatok! Aki mégis idő előtt érne a csúcsra, annak partnere összes huncut kívánságát teljesítenie kell. Lehet készíteni a titkos listát, amit mindig ki akartál próbálni! 😉

Hancúr Párbaj társasjáték
Hancúr Párbaj társasjáték

+1 Ingyenes szállítás

Segítünk ezekben a nehéz időkben, ezért eltöröltük a szállítási díjainkat. Minden társasunkat ingyen kiszállítjuk, amíg a készlet tart.