Játék közben - Túlélők Viadala

TOP3 társasjáték a következő hetekre

TOP3 társasjáték a következő hetekre

Ha bármilyen okból otthon kell maradni néhány napot… Először még olyan, mintha szabadságon lennél, de aztán kezdenek szűkülni a lakás határai?

Ajánlunk három tuti társast minden élethelyzetre, hogy ne menjetek egymás agyára a home office, vagy az otthon tanulás időszakában. Játszhatjátok a családdal vagy párban, a lényeg, hogy kilépjetek a nyomasztó mindennapokból és jól érezzétek magatokat közben.

  1. Túlélők Viadala társasjáték

Hasznos tudás vészterhes időkre. Erre a névre még a tini gyerekeid szeme is biztos felcsillan majd. Van itt minden, Zombi apokalipszis, Dzsungel túlélő túra vagy Áramszünet átvészelése. Nektek mit súg az ösztönötök? Amellett, hogy hasznos tudást ad, feszültségoldásnak sem utolsó. Teszteljétek magatokat mennyire vagytok túlélő típusok.

Túlélők Viadala társasjáték
Túlélők Viadala társasjáték
  1. Páros Játszma társasjáték

Ha ketten vészelitek át kedveseddel az elkövetkező feszült időszakot, akkor érdemes kiemelt figyelmet fordítanotok egymásra. Sok a bizonytalanság, az információ, amely elönt minket a különböző csatornákon. Ezek szorongást és stresszt válthatnak ki belőlünk. A negatív energiákat pedig gyakran azon vezetjük, aki igazán fontos számunkra. Egy feszült nap után ajánljuk Páros Játszma társasunkat, amely segítségetekre lesz, hogy kibeszéljétek magatokból az elfojtott érzelmeket, és mélyebb oldaláról ismerjétek meg egymást.

Páros játszma társasjáték
Páros Játszma társasjáték
  1. Hancúr Párbaj társasjáték

A páros társasok koronázatlan királynője, Hancúr Párbaj társasunk, mely garantáltan hangulatba hoz. Használjátok ki a bezárkózást és fedezzétek fel egymást testestül-lelkestül. Az egyes szinteken, mint a Csábítás, Vágy, Hancúr, a játék végigvezet titeket a beteljesülésig. Vigyázzatok! Aki mégis idő előtt érne a csúcsra, annak partnere összes huncut kívánságát teljesítenie kell. Lehet készíteni a titkos listát, amit mindig ki akartál próbálni! 😉

Hancúr Párbaj társasjáték
Hancúr Párbaj társasjáték

 

Kapcsolódó cikkek