felnotttarsasok_blog

Titkok a Férfiak Szemével: Mitől döglik a légy?

Merüljünk most bele abba, hogy mi az, ami a férfiakat vonzza egy nőben. Mert higgyétek el lányok, a férfiak sem mindig a legátlagosabb dolgokra buknak! Íme 8 + 1 pont, amire szerintünk tutira buknak a pasik.

Önbizalom

Ne feledd, a magabiztos nő mindig vonzóbb. A férfiak oda vannak a nőkért, akik tudják, mit akarnak, és nem félnek megmutatni önmagukat. Ha magabiztosan sétálsz, azonnal meghódítod a figyelmüket.

Humor

Az intelligens humor mindig a dobogón van. Egy vicces nő nem  könnyűvérűséget sugároz, hanem arról árulkodik, hogy érti a poénokat és a finom iróniát. Tehát ne félj nevetni, és attól se félj, hogy kicselezd a nevetést a férfiakból!

Egyedi stílus

Akik azt mondják, hogy a nőknek nem számít a kinézet, azok nem teljesen igazat mondanak. A férfiak nagyra értékelik, ha egy nő kifejezi önmagát a stílusával. Az egyedi öltözködés és a saját stílus megőrzése mindig pluszpontokat ér.

Empátia

A jó hallgatás és az empátia sosem mennek ki a divatból. Ha figyelsz a férfira, meghallgatod őt, és megérted az érzéseit, azok a dolgok, amiket vonzónak talál benned.

Ápoltság

Az ápoltság és a higiénia mindig fontosak. Egy tiszta megjelenés és egy kellemes illat mindig jó benyomást kelt. Úgyhogy a zuhanyzás sosem volt ennyire szexi!

Szenvedély

Amikor egy nő szenvedéllyel beszél valamiről, az szikrákat szórhat. Legyen az bármi, legyen az a munka, a hobbik, vagy a kedvenc sorozat, az érdeklődés és a szenvedély elragadóvá tesz.

felnotttarsasok_blog (1)

Intelligencia

Az okos nők mindig vonzóak. Szóval legyél kíváncsi a világ iránt, és szeress tanulni. A férfiak imádják az intelligens beszélgetőpartnereket.

Nyitottság

Nyitott szív és elme mindig jól jön. A férfiak értékelik, ha egy nő nyitott az új tapasztalatokra és lehetőségekre, és hajlandó kipróbálni új dolgokat.

+1. Hűség: Végül, de nem utolsósorban, a hűség kulcsfontosságú. A férfiak szeretik tudni, hogy megbízhatnak a partnerükben, és hogy a kapcsolatuk biztonságban van.

 

Tehát hölgyek, itt van néhány apró betekintés a férfiak gondolataiba, amikor vonzónak találnak egy nőt. Ne feledjétek, hogy minden ember más, és a vonzalom szubjektív. Az igazi vonzerő mindig az önmagatok maradásban rejlik. Így mosolyogjatok, élvezzétek az életet és azzal vonzzátok a férfiakat, hogy magabiztosan és boldogan élitek az életet!

Kapcsolódó cikkek