Játék közben - Túlélők Viadala

Társasjáték estek

Társasjáték estek

Felnőttként valami igényes szórakozásra vágysz? Valami olyanra, ami megmozgatja az agysejtjeidet, de egyúttal az nevetőizmaidat is, és ami kihozza belőled a gyermeki énedet? Akkor te bizonyára olyasvalaki vagy, aki ismeri, és szereti a társasjátékozást. Ebből pedig az következik, hogy az ismerőseid körében is vannak ilyen emberek. Egy lépéssel előrébb jutva talán akkor nem túlzás azt kijelenteni, hogy nagy eséllyel te már hallottál olyanról, hogy társasjáték est. Netalán részt is vettél – vagy rendszeresen részt veszel – ilyen esteken. Ne adj isten, ki tudja? Talán már te magad is szerveztél ilyen esteket.

Társasjáték estek - Túlélők viadala
Társasjáték estek – Túlélők viadala

Társasjáték est, az alternatív buli

 

Ha a fenti jellemzésben magadra ismertél, akkor te bizony egy gémer vagy. Mégpedig abból a fajtából, akinek egy jó kis társasjátékest az igazi buli. Mások elmennek a haverokkal egy hangos szórakozóhelyre, és sörrel a kezükben verik a ritmust, miközben a női felhozatalt bámulják. Ezzel szemben te fejből tudod a hazai társasjátékklubok listáját, és hogy mikor, melyikbe érdemes menni.

De az is lehet, hogy számodra és barátaid számára egy jó kis társasjátékest helyszíne nem a gémerklub. Nektek az igazán jó társasjátékest nem a kifejezetten erre a célra berendezkedett helyen zajlik. Nem a népszerű, nyilvános, felkapott bárokban tudjátok igazán elengedni magatokat, és valódi önmagatokat nyújtani.

Egy igazán összeszokott társaság, amelyben senkinek nincs – mert nem is lehet – titka a másik előtt, más utat keres. Egy ilyen csapat maga alakítja ki a megfelelő helyet a társasjátékozásra. Ez a hely pedig biztosítja az bensőséges, meghitt hangulatot a játszani vágyó felnőttek számára, ahol mindenki önmagát adhatja, önmaga lehet.

Társasjáték estek - Buliszerviz
Társasjáték estek – Buliszerviz

Társasjáték estek, a felnőtt társasjátékok tárháza

Ezen a ti titkos, csak tagoknak szánt helyeiteken pedig aztán tiétek a pálya. Azt és azzal játszotok, amit és amivel csak akartok. Legyen ez akár tematikus játék, akár szerepjáték, vagy netalántán partijáték.

Megmérkőzhetnek egymással a haverok, de lehet találni pár a pár elleni társasjátékot is.

Társasjáték estek, az est, és nem a hely a lényeg

Az is lehet, hogy nincs is szükség semmi különösebben speciális helyszínre egy jó kis társasjátékesthez. Sőt, túlzottan sok partnerre sem.

Elég hozzá te meg a párod, és a ti kis otthonotok. Ez pont annyi, amennyi egy tökéletes, páros játékhoz elegendő lehet.

Vagyis a társasjátékest lényege te, a másik játékos. No meg persze a megfelelő társasjáték. De ebben mi majd segítünk nektek. 🙂 Hajrá, kezdődhet is a társasjátékest!

Kapcsolódó cikkek