Társasjáték ajánló felnőtteknek

Társasjáték ajánló felnőtteknek

Az ember társas lény, ha hosszabb ideig nem érintkezik másokkal, az rossz hatással van rá. Mindannyian keressük a hozzánk hasonlók – vagy épp ellenkezőleg, az izgalmasan eltérők – társaságát. Lehetőleg olyanokét, akikkel van valamilyen kölcsönös érdeklődési pont, ami módot ad a közös beszélgetésre, a szabadidő eltöltésére. 

Barátok együtt - minőségi idő vagy csak lógás?

De tegyük a kezünket a szívünkre: hogyan zajlanak ezek a társas együttlétek leggyakrabban? Nagy valószínűséggel úgy, mint az alábbiak egyike:

  • beülés a bejáratott sörözőnkbe vagy éttermünkbe, esetleg
    • táncolós parti egy felkapott szórakozóhelyen,
    • de akár italozós házibuli az egyik havernál;
  • a legújabb mozifilm megtekintése kedvenc színészünkkel;
  • black Friday bevásárlás a plázában;
  • billiárdozás vagy tekézés, vagy hasonló.

Ezek a kikapcsolódási lehetőségek természetesen kiválóak. Nincs is jobb annál, mint egy kicsit kiereszteni magunkból a fáradt gőzt a haverokkal! Csak éppen…

Társasjáték ajánló felnőtteknek – alternatíva a tartalmas együttléthez

…Csak éppen lehet, hogy néha a változatosság kedvéért érdemes kipróbálni valami mást is. Nem azért, mert ezek nem jók, csak hát ugye hosszútávon előbb-utóbb minden átfordul az érdekesből a rutinba, a megszokásba.

Társasjáték parti a haverokkalMinden felnőttben benne rejlik az a gyermek, aki egykor imádott játszani. Kiben egészen a felszínen, kiben inkább a mélyben. De szerencsére mindenkiből elő lehet varázsolni. Néha olyankor, amikor az ember nem is számít rá. Biztos veletek is előfordult már az, hogy kiderült, a barátaid szinte jobban ismernek téged, mint te magadat.

Vagy ha nem, akkor viszont nagyon érdekes lehet kipróbálni! Itt van például ez a remek felnőtt társas párok számára. Meglehet, olyan dolgok fognak kiderülni rólad vagy kedvesedről, amit sosem gondoltál volna…

Eláruljuk: a mozitermen túl is lehet élményeket találni – akár úgy is, hogy ti magatok vagytok a szereplők! Gondolkoztál már azon, mit tennél például Bruce Willis helyében, ha a te feladatod lenne a világ megmentése? Itt a kiváló alkalom, hogy bebizonyítsd barátaid előtt: vagy annyira belevaló, mint ő.

Társasjáték ajánló felnőtteknek – a házibulit is fel lehet dobni vele

 

Szerinted a baráti együttlét legjobb módja a házibulizás? Azt sem kell elfelejteni ahhoz, hogy változatosabb legyen a szórakozás. Ha úgy érzed, kicsit lagymatag a hangulat, ezzel a vicces partibeindító társasjátékkal tutira fel fogod dobni!

Egyszóval: érdemes megtalálni/újra felfedezni a bennünk lakozó gyermeket, és úgy ébren tartani, hogy a felnőtt énünk is tartalmasan tudjon kikapcsolódni.

 

Kapcsolódó cikkek