Hancúr Párbaj társasjáték - Ki megy el a végén? Felnőtt társasjáték hancúr pároknak. Bohema Games társasjátékok

Felnőtt társasjáték vélemény

Felnőtt társasjáték vélemény

A gyerekeknek legtöbbször meglehetősen könnyű megtalálni azt a játékot, szórakozást, amivel boldogan ellesz órákon keresztül, egyedül vagy velünk együtt. Mi lehet ennek az oka? Talán az, hogy nekik ők még nem tapasztaltak meg annyi mindent a világból, könnyű nekik valami újat, izgalmasat mutatni. Nem véletlenül alakulhatott ki az a mondás, hogy “az újszülöttnek minden vicc új”.

Mi, felnőttek már gyerekkoruk óta folyamatosan tapasztaljuk ezt a világot, kipróbáltunk, megismertünk sok mindent. De egyúttal megtanultunk szűrni is. Megtanultunk önállóan véleményt formálni. Rájöttünk, hogy nem minden való nekünk, hogy van ízlésünk, gusztusunk, hangulatunk, amik mind-mind csökkentik a szórakozás lehetőségeit.

Felnőtt társasjáték vélemény: Túlélők viadala

De ez még nem jelenti azt, hogy nincsen igényünk a társas játékra, szórakozásra. Csak éppen felnőtt társasjátékok közül kell választanunk, onnan is azt, a kellően szimpatikus. De hogyan döntsük el, melyik társasjáték való nekünk, melyiket érdemes kipróbálni?

A legegyszerűbb megoldás az, hogy körbeszörfölünk az interneten, és elolvassuk a forgalomban levő felnőtt társasokkal kapcsolatos véleményeket. De vajon bízhatunk-e kellőképpen ezekben az írásokban?

Vagy körbeérdeklődhetünk a barátaink, ismerőseink körében is. Alapvetően ez azért jó, mert biztosak lehetünk benne, hogy ők a mi érdekeinket fogják szem előtt tartani az ajánlásnál. De biztos, hogy ők tudják, mi jó nekünk? Olyan ez, mint amikor könyvajándékot keresünk a másiknak. Olyankor előszeretettel választunk olyat, amit mi magunk jónak találunk. De ez még nem garancia arra, hogy neki is pont az fog tetszeni, ami nekünk. Ezért a mások véleményén túl most adunk néhány jó tanácsot, hogyan választhatjuk ki mi magunk a nekünk való felnőtt társasjátékot.

Felnőtt társasjáték vélemény – hogyan válasszuk ki a nekünk megfelelőt?

Több tényező is befolyásolhatja azt, hogy melyik társasjáték lesz az, ami leginkább neked (nektek) való. Csak néhány ezek közül:

  1. Milyen alkalomra keresel felnőtteknek való társasjátékot?

Erre ugyebár számos válasz lehetséges.

  1. Milyen fajta felnőtt társasjáték szimpatikusabb neked/nektek?

És még lehetne sorolni, milyen további szempontok alapján szűrni a lehetőségek között. De ha e kettőt végiggondolod, már ezzel sokkal könnyebb lesz majd megtalálni a megfelelőt. Hiszen ki ismerhetné jobban az igényeidet, ízlésedet, mint te magad? Hidd el, ez is legalább annyira megbízható választási módszer, mint bárki más véleményére hallgatni.

 

 

Kapcsolódó cikkek