Felnőtt társasjátékok

Unaloműzés izgalmas társasjátékokkal

Ha izgalmas társasjátékokkal veszed körül magad, kevesebb eséllyel fogsz unatkozni. Márpedig ha valamit nem szeretünk, az az unalom. Lelkünk mélyén vágyunk az izgalomra és a kalandra. A társasozás egy olyan tevékenység, amelynek segítségével minden veszély nélkül kiélhetjük ezzel kapcsolatos vágyainkat.

Otthonunk kényelmes és biztonságos melegében is megélhetjük az izgalmat! Blogunkban sokféleképpen megközelítettük már a társasjátékok hatásait, most tekintsük át kicsit unaloműző funkciójuk pozitívumait!

Mitől izgalmasak a társasjátékok?

• Stratégiai és taktikus gondolkozás: Nem egy társasjátékban szükség van arra, hogy több lépéssel előre gondolkozzunk. Mindig izgalmas tud lenni, ha kicsit előre gondolkozol, és látod, hogy bejött egy húzásod. Ez persze nem minden esetben történik meg, de ez csak fokozza az izgalmat!

• Emberi kapcsolatok: Közhely, de igaz, hogy a társasok közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Nem is gondolnád, de egy-egy ilyen játék során valóban mélyebben megismerheted a társaidat. És ha ez az ismerkedés valóban mély, abból nagyon izgalmas dolgok sülhetnek ki.

• A meglepetés ereje: A váratlan fordulatok fokozzák a játék élményét. Ha már esetleg kicsit kezdted volna megszokni a játékot, ezek a meglepő helyzetek képesek felrázni.

• A fantázia teremtő ereje: Vannak olyan játékok, ahol egy-egy karakter bőrébe bújhatsz. Mindig izgalmas felvenni egy másik karakter szerepét. Ezekben a kitalált világokban minden gond nélkül kiélheted rejtett vágyaidat.

• Versenyszellem és kihívás: A társasok lehetővé teszik számodra, hogy megmutasd, milyen ügyes vagy. Összemérheted képességeid a többiekkel, ez pedig időnként rendkívül szórakoztató tud lenni.

Most pedig nézzünk pár többszemélyes, illetve párban játszható izgalmas társasjátékot, melyekkel a fenti dolgoakt könnyedén megélheted játékostársaiddal!

Többszemélyes társasjátékok

• Túlélők Viadala: Kvízjáték és szerepjáték egyben. Nemcsak szórakoztató, de adott esetben sok hasznos tudást nyerhetsz a játék során. Bár őszintén reméljük, hogy sosem kell alkalmaznod az itt szerzett tudást. Hiszen attól függően, hogy milyen képzeletbeli katasztrófát választotok, részt vehettek egy zombiapokalipszisben, egy repülőgép szerencsétlenségben, vagy kipróbálhatjátok magatok egy hosszú téli áramszünetben. Egyértelműen a stratégiai gondolkozásban rejlő izgalmakra épülő játék.

Túlélők Viadala társasjáték

• Buliszerviz: Házibulik beindítójaként is tudjátok használni ezt a bulis társast. Szórakoztató, változatos kihívások várnak rátok, de ha bevállalós a csapat, akár pikánsabb feladatokat is választhattok.

• Hátsó Gondolatok: Rossz az, aki rosszra gondol. Vagy mégsem? Ebben a társasban végre “szabad” rosszra gondolni. Szigorúan 18 éven felülieknek!

Párban játszható izgalmas társasjátékok pároknak

• Páros Játszma: Egy olyan párismereti vetélkedő játékról van szó, amely akár arra is képes, hogy mélyebbé tegye kapcsolatotokat. Bár a vidámság itt is része a játéknak, de itt már komolyabb témák is előkerülhetnek. Az ideális játékosszám: 2-4 pár.

• Hancúr Párbaj: Ez a legintimebb és legpikánsabb társasunk. Csak te és ő, ketten. A játékmezőn haladva egyre forróbbá válik a hangulat. Az előjátékot és egymásra hangolódást a Csábítás Zóna garantálja. Ezt követi a Vágy Zónája, ahol már csak a fehérneműitek vannak rajtatok. Végül pedig következik a Hancúr Zóna, ahol minden kiderül.

Felkészültél? Nézz szét kínálatunkban még ma!

Kapcsolódó cikkek