Posted on

Társasjáték rendelés – a cél elérése

Felnőtt társasok

Társasjáték rendelés – a cél elérése

Bevalljuk, kicsit büszkék vagyunk. Büszkék vagyunk, mert úttörőnek érezzük magunkat. Úttörőnek a felnőttek világában, egy olyan témában, ami előttünk mondhatni nem létezett Magyarországon. Sőt – talán nem túlzunk, ha kijelentjük, hogy az egész világon. Annak ellenére, hogy igény volt rá – de valahogy mégsem jutott előttünk senkinek sem eszébe, hogy kitöltse ezt az üres területet. A végeredmény pedig: szórakoztató, minőségi felnőtt társasjáték-keresés és társasjáték rendelés gyorsan és egyszerűen, pároknak, társaságoknak, barátoknak.

Társasjáték rendelés - Felnőtt társasok

 

Társasjáték rendelés – út a társasjáték-rendelésig

A cél eléréséig azért nem volt túl könnyű az utunk. Sok mindenre szükség volt hozzá.

Kellett először is egy olyan helyzet, amikor volt időnk gondolkodni, és voltak igényeink, amiket éppen nem tudtunk kielégíteni.

Aztán kellett némi beleérző képesség is. Felnőttként elgondoltuk, mi érdekelheti a felnőtt párokat, társaságokat. Mi az, ami kellő szórakozást nyújt nekik. Ami olyan témákról szól, ami nemcsak érdekli őket, de ráadásul kevés lehetőség van arra, hogy beszéljenek róla.

Kellett hozzá továbbá partner, aki hasonlóan gondolkodik, és aki emellett olyan tapasztalatokkal is bír, ami jól kiegészíti a már meglevőket.

Aztán kellett hozzá egy nagy-nagy levegő – hogy belevágjunk az egészbe.

Ezt követően jöttek a munkás hétköznapok, amikor olyan feladatokat kellett megoldanunk, amilyeneket még soha azelőtt. Kellett a kitartás, a hit, hogy menni fog, és jó lesz. Persze kellett kreativitás, fantázia, hogy a végeredmény olyan legyen, amire büszkék lehetünk.

Kellett néha nyelnünk, és elfogadnunk, nem mindenki gondolkodik úgy, ahogyan mi, és nem látja azt, amit mi. Kellett megszoknunk a furcsa pillantásokat, a felháborodott megjegyzéseket. Helyt kellett állnunk egy olyan világban, ami bár ma már egyre inkább, de akkor még kevésbé volt elfogadó. Egy olyan világban, ahol nem mi vagyunk az erőfölényben.

Társasjáték rendelés

Társasjáték rendelés – a beteljesülés

De – ahogyan főleg a mesékben szokott végződni – egyszer csak megtörtént. Valóra vált, amit elképzeltünk. Láthatóvá és elérhetővé váltunk. Az emberek, akik felnőttes, ugyanakkor vicces, de ráadásul még minőségi szórakoztatásra vágytak párban, kettesben vagy társaságban, sokan, fokozatosan idetaláltak.

És elindult a felnőtt társasjáték-rendelés, képzeletünk, vágyaink és munkánk gyümölcse.

De az út még nem ért véget. A fő célt elértük, de mindig vannak további lépések, hogy tovább építsük, finomítsuk azt, amit immár jó néhány éve elindítottuk.

Hancúr Párbaj társasjáték rendelés
Hancúr Párbaj társasjáték rendelés