Szállítási és fizetési módok

Szállítás

Ingyenes személyes átvétel

Személyes átvételre Budapesten, a IX.kerületben, egyik viszonteladónknál, 8:00-20:00 között van lehetőség.Kérjük egyeztetés végett hívja ügyfélszolgálatunkat a megrendelés leadását követően a +3630-6281408-as telefonszámon. Személyes átvételi móddal leadott rendelésének feldolgozását követően ügyfélszolgálatunk is keresni fogja a megadott telefonszámon, hogy az ideális átvételi időpontot egyeztetni tudjuk.

Székhelyünkön, a XI.kerületben nincs személyes átvételi lehetőség.

Szállítás futárszolgálattal utánvéttel

A megrendelt társasjátékot a megadott címre GLS futárszolgálattal küldjük, mely kb. 1-2 munkanapon belül megérkezik, átvételkor a termék, a szállítás és az utánvét árát a futárnak kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával.

Magyarország területére futárszolgálattal a szállítás 1-2 munkanapon belül:

  • egy db társasjáték rendelése esetén: 1490 Ft
  • két  vagy több db társasjáték rendelése esetén ingyenes.

Fizetési módok

Online bankkártyás fizetés

Weboldalunkon választható az online bankkártyás fizetési mód.

Pénzügyi szolgáltatónk a Barion Payment Zrt. További információért kérjük látogasson el a : https://www.barion.com/hu weboldalra.

Pénzügyi szolgáltatónk közreműködésével Visa, Maestro, MasterCard, American Express kártyákkal fizethet nálunk.

Utánvét
Ha futárszolgálattal belföldre kéri a termék kézbesítését, fizethet átvételkor is a futárnak készpénzben vagy bankkártyával. Az utánvét kezelés költsége pedig egységesen darabszámtól függetlenül 490 Ft.

Banki átutalás
Banki átutalásra is van lehetőség, kérem ha szükséges, egyeztetés végett hívja ügyfélszolgálatunkat a +3630-6281408-as telefonszámon vagy írjon ezügyben emailt az info@felnotttarsasok.hu címre.