Posted on

Páros Játszma társasjáték

Páros Játszma társasjáték - Ismerkedj okosan! - Bohema Games társasjátékok tartalma

Kata beszámolója, miután barátaival kipróbálták a játékot:

“A minap végre sikerült összehoznunk barátainkkal a körülbelül kéthavonta egyszer esedékes szokásos találkozónkat.”

Páros Játszma társasjáték – a csapat

“Nem tudom, másoknál ez hogyan működik, nekünk van egy olyan 6-8 fős csapat. Egy részük az én régi ismerőseim, volt iskolatársak vagy munkahelyi barátaim, másik fele pedig párom hasonló jellegű kapcsolatrendszere.

A közös bennünk az, hogy mindenkinek megvan a többé-kevésbé tartós kapcsolata, és vannak közös érdeklődési pontjaink, szóval van miről beszélgetnünk. (A szingli barátnőimmel persze külön, csatolmányok nélkül szoktunk összefutni egy-egy gyors pletykacserére.)

Na és hát az én kedvesemnek van egy olyan becsípődése, hogy imád játszani. Komolyan, az ember nem is gondolná, hogy már meglett, felnőtt ember! És hát persze hogy a haverjai is benne vannak mindenféle ökörködésben! Mi, nők persze tiltakozunk, hogy mennyire unalmasok már a mindenféle activityk meg a mindenféle szerepjátékok, de hát lehet ezekkel a nagyra nőtt gyerekekkel értelmesen vitatkozni?

Na, és akkor azt mondtuk, oké! Legyen, ahogy akarják! Csapunk egy társasjáték-partit – de mi mondjuk meg melyik normálisabb, felnőtteknek való játékkal játsszunk.”

Páros Játszma társasjáték – szórakoztató játék felnőtteknek

“Persze nekem elképzelésem sem volt, hogy mit válasszunk, nem igazán vagyok képben a felnőtt társasok piacával. De a párom legjobb barátjának a párja, Noncsi azt mondta, ne féljek, amíg őt látom, bízzam nyugodtan csak rá a dolgot.

És akkor összejött a múltkori buli, és Noémi hozta ezt a Páros Játszma felirattal ellátott, tipikusan társasjátékosan csomagolt cuccot.

Megmondom őszintén, kissé szkeptikusan álltam az ötlethez – társasjáték “felnőtteknek”, meg 18-as karika, meg hogy pároknak, meg ki ismer jobban kit…. Már előre bekészítettem a hűtőbe a lime-os bacardimat, hogy legyen legalább valami, ami kicsit feldobja az estémet…

…de a végén egészen jól sült el a dolog!”

Páros Játszma társasjáték

Páros Játszma – ki nevet a végén?

“Komolyan mondom, ez a Páros Játszma társasjáték egészen ötletes! És ezt nem csak azért mondom, mert megnyertük a végén Janival. Nem volt gázos a 18+, szóval nem kellett vetkőzni, meg ilyenek, azt azért egy ilyen buliban nem vállaltam volna be. Igazából voltak mindenféle kérdések, valamelyik teljesen komoly, és le lehetett vele tesztelni, hogy mennyire ismerjük a párunkat. Meg voltak kifejezetten viccesek is (például, amikor elképzeltem Janit mint biztosítási csalót…). Azért volt egy-két kérdés, ami meglepő válaszokat eredményezett – eztán kétszer meggondolom, megkérdezem-e Janit, hogy jól áll-e a ruhám… Viszont lehetséges, hogy némely kérdés Janiban is mélyebb nyomokat hagyott. Nem akarom például elkiabálni, de tegnap életében kábé először magától eszébe jutott neki, hogy vacsi után levigye a szemetet!

És persze a haverokról is kiderült egy s más. De ezeket inkább most megtartanám magamnak.

Lényeg a lényeg: legközelebb is Noncsira kell bízni a társasjáték kiválasztását. Ha több ilyen van, esküszöm, én is társasfan leszek! Bulira, baráti összejövetelre meg bátran ajánlom mindenkinek a Páros Játszmát!”